Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεσσαλονίκη: Περισσότερα από (20.000) πακέτα λαθραίων καπνικών προϊόντων εντοπίστηκαν σε φορτηγό και κατασχέθηκαν (φωτο)



Χιλιάδες συσκευασίες λαθραίων καπνικών προϊόντων εντόπισαν και κατέσχεσαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, σε όχημα που επέβαιναν δύο (2) άτομα, τα οποία και συνέλαβαν.

Πρόκειται για άτομα ηλικίας 40 και 27 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της «Συμμορίας» και παράβασης του Νόμου «Περί τελωνειακού κώδικα».

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες σήμερα (19-07-2018) στην περιοχή Αγίου Βασιλείου Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί της παραπάνω Υπηρεσίας πραγματοποίησαν έλεγχο σε φορτηγό που επέβαιναν οι συλληφθέντες, εντός του οποίου βρέθηκαν (18.450) πακέτα τσιγάρα και (3.000) πακέτα καπνού, που στο σύνολό τους δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης καπνού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.