Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Aνακοίνωση ΔΕΥΑ Αλμωπίας για βλάβη της γεώτρησης ύδρευσης στο Γαρέφι

Η Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας ενημερώνει τους κατοίκους της Τ.Κ. ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ ότι υπάρχει πτώση πίεσης στο δίκτυο ύδρευσης και λόγω σοβαρής βλάβης της γεώτρησης ύδρευσης, με αποτέλεσμα να μην επαρκεί το πόσιμο νερό για όλες τις οικίες κυρίως για αυτές τις οικίες που βρίσκονται ψηλότερα και για τις σταβλικές εγκαταστάσεις της Τοπικής Κοινότητας .

Ενημερώνουμε όλους τους κατοίκους της Τ.Κ. ότι κατά την διάρκεια επιτόπιου έλεγχου της γεώτρησης, φαίνεται να υπάρχει παράνομη παρέμβαση από εξωτερικό παράγοντα στο ηλεκτρολογικό πίνακα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα και στο μηχανολογικό τμήμα της γεώτρησης .

Η Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας θα προχωρήσει άμεσα σε καταγγελία του γεγονότος και θα ασφαλίσει όλα τα σημεία ώστε να μην μπορεί ο κάθε ασυνείδητος να πραγματοποιεί παράνομες ενέργειες με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία ολοκλήρου οικισμού.

Ταυτόχρονα θα προχωρήσουμε αύριο ημέρα παρασκευή 06-07-2018 στην αποκατάσταση της βλάβης με τους συνεργάτες μας για την επισκευή της γεώτρησης.

Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί, προγραμματισμένη διακοπή του κεντρικού δικτύου ύδρευσης για όσες ώρες χρειαστεί , ώστε να γεμίσει η δεξαμενή ύδρευσης με το πηγαίο νερό και να υπάρχει πόσιμο νερό στην Τ.Κ Γαρεφείου μέχρι να αποκατασταθεί η σοβαρή βλάβη της γεώτρησης ύδρευσης .

Παρακαλώ πολύ όλους του κατοίκους της Τ.Κ. Γαρεφείου κυρίως τους κατοίκους του Κάτω Γαρεφείου να κάνουν οικονομία νερού και να χρησιμοποιήσουν πόσιμο νερό μόνο για τις βασικές ανάγκες προκειμένου να είναι επαρκές το πόσιμο νερό για όλες τις οικίες του χωριού.

Με αφορμή το γεγονός αυτό διαπιστώσαμε ότι υπάρχει υπερκατανάλωση του πόσιμου νερού από το γεμιστήρι το οποίο είναι συνδεδεμένο με το κεντρικό δίκτυο ύδρευσης , με αποτέλεσμα να χρησιμοποιείται άδικα νερό για άρδευση. Έτσι θα προχωρήσουμε σε αλλαγή του σημείου γεμιστηριού, από το τερματικό σημείο παροχής ύδρευσης σε κάποια γεώτρηση άρδευσης.

Έως σήμερα έχουμε κάνει τεράστια προσπάθεια για την αξιοποίηση όλων των πηγών και έχουμε καταφέρει σημαντικά αποτελέσματα για την επίλυση του μεγαλύτερου μέρους του προβλήματος. Το επόμενο βήμα είναι και η κατασκευή νέου μεγαλύτερου δικτύου ύδρευσης από την γεώτρηση έως το βοηθητικό τμήμα καθώς επίσης και η αύξηση ισχύος ρεύματος της γεώτρησης.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υπομονή και την κατανόηση.

Με εκτίμηση για την Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας

Ο Πρόεδρος
Γεωργίου Χρήστος
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.