Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Θωμάς Γκαρακλίδης στον Εδεσσαϊκό


O Eδεσσαικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Θωμά Γκαρακλίδη. Ο έμπειρος αμυντικός έχει γεννηθεί στις 23 Μαίου του 1989 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Εδεσσαικό. Έχει ύψος 1,80m και βάρος 76Kg. Στους Τριαινοφόρους επιστρέφει μετά από 11 χρόνια αφού νωρίτερα έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο έχοντας 8 συμμετοχές στην Super league με τα χρώματας της Δόξας Δράμας. Επίσης αγωνίστηκε στην Νίκη Πολυγύρου, Έβρο Σουφλίου, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Καβάλα, Εργοτέλη και Μ.Αλέξανδρο Ξηροποτάμου. Συνολικά μετρά 137 παιχνίδια στις Εθνικές κατηγορίες.

Στις πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις του στο edessaikos.gr o Θωμάς μας είπε τα εξής:
Είναι μεγάλη μου τιμή που ο Εδεσσαικός μου έκανε την πρόταση συνεργασίας και φυσικά μου ήταν αρκετά εύκολο να πω το ''ναι'' αφού η ομάδα έχει δείξει ότι είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο και τα παρέχει όλα όσα χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής. Η χαρά μου είναι μεγάλη που επιστρέφω στην ομάδα από την οποία ξεκίνησα να παίζω σε αντρικές κατηγορίες.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.