Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σοκ στο παγκόσμιο μπάσκετ: Νεκρός ο Τάιλερ Χάνεϊκατ μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς


Το θάνατο του 27χρονου Αμερικανού μπασκετμπολίστα, Τάιλερ Χάνεϊκατ, ο οποίος την περασμένη σεζόν (2017-18) αγωνίστηκε στην Κίμκι, υπό της οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα, μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Είχε προηγηθεί ανταλλαγή πυρών του Χάνεϊκατ με αστυνομικούς, όταν αυτοί έφτασαν έξω από την οικεία του, στο Σέρμαν Όουκς της Καλιφόρνια, μετά από κλήση της μητέρας του παίκτη στην αστυνομία δηλώνοντας πως ο γιος της φέρεται αλλοπρόσαλλα.

Με τελευταία ανάρτησή τους στο Twitter, οι αστυνομικές Αρχές του Λος Άντζελες (LAPD) ενημέρωσαν πως η ομάδα αστυνομικών SWAT (Special Weapons And Tactics) μπήκε στην οικεία και εντόπισε έναν άνδρα, ο οποίος δεν ανταποκρινόταν. Η LAPD εξακρίβωσε εν συνεχεία το θάνατό του.  

Ο ύποπτος, ο οποίος φέρεται να είναι ο Τάιλερ Χάνεϊκατ, είχε ανοίξει πυρ εναντίον των αστυνομικών, όταν αυτοί κατέφτασαν μπροστά στο σπίτι όπου διέμενε. Οι αστυνομικοί απάντησαν με πυροβολισμούς άμεσα. Σύμφωνα με την αναφορά, δεν υπήρξε τραυματισμός αστυνομικού, ενώ αρχικά, παρότι οι άνδρες της αστυνομίας εν δράσει δεν μπόρεσαν να επικοινωνήσουν με τον ύποπτο μετά την ανταλλαγή πυρών, οι αστυνομικές Αρχές θεωρούσαν πως ήταν ζωντανός.

Τουλάχιστον 30 οικίες τριγύρω είχαν εκκενωθεί και η αστυνομία έκλεισε τους γύρω δρόμους. ΑΜΠΕ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.