Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Βορείου Ομίλου συμμετείχε ο Ίκαρος Αλμωπίας! (φωτο)


Ολοκληρώθηκε χθες το «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ» στην Καβάλα,όπου ο σύλλογός μας Ίκαρος Αλμωπίας συμμετείχε με 2 Αθλητές των Συνθέτων αγωνισμάτων:

ΤΗΝ ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΘΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΣΤΟ ΕΞΑΘΛΟ.

Οι αγώνες ξεκινήσανε με ατομικά ρεκόρ και για τους δυο αθλητές μας στα εμπόδια,που ήταν και το πρώτο αγώνισμα. Η ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΙΔΟΥ ΣΤΑ 80μ ΕΜΠΟΔΙΑ συνέτριψε το ατομικό της ρεκόρ (το οποίο ήτανε 13.71 από το μίτινγκ ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΣΙΔΗΣ), με επίδοση 13.14 η οποία της χάρισε την τρίτη θέση στο ξεκίνημα του πεντάθλου και ο ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ με την σειρά του, πραγματοποίησε νέο ατομικό ρεκόρ 15.79 στα 100μ εμπ,(από 16.14 που κατείχε από το GP ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ), χρόνος ο οποίος του χάρισε την 5η θέση και ένα καλό ξεκίνημα!

Η πρώτη μέρα ολοκληρώθηκε με την ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΙΔΟΥ ΣΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ (μετά την ολοκλήρωση των 3 αγωνισμάτων) και τον Καλκαβούρη Αθανάσιο (μετά την ολοκλήρωση των 4 αγωνισμάτων) στην 7η θέση!

Την 2η ημέρα ολοκληρώθηκαν και τα 2 τελευταία αγωνίσματα των συνθέτων.

Στο ακόντιο ο ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ βελτίωσε κατά 4μ το ατομικό του ρεκόρ με επίδοση 37.36, βολή η οποία του χάρισε την 3η θέση στο αγώνισμα του ακοντισμού και τον ανέβασε στην 6η θέση μετά την ολοκλήρωση των 5 αγωνισμάτων.Τα σύνθετα ολοκληρώθηκαν με τα 600μ και 1.000 αντίστοιχα για ΠΕΝΤΑΘΛΟ και ΕΞΑΘΛΟ όπου οι αθλητές μας κάνανε και οι δυο ατομικό ρεκόρ και κατέλαβαν στο σύνολο την 6η ΘΕΣΗ. 

Ο ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕ ΝΕΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΕΚΟΡ 3.520 (προηγ επιδ. 3.394 βαθμοί ΚΑΒΑΛΑ) και την 7η ΘΕΣΗ Η ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΜΕ ΝΕΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΕΚΟΡ 2.926 ( προηγ επιδ 2.110 βαθμοί). Η προσπάθεια τεράστια και από τα δυο παιδιά μας και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!!!

ΙΚΑΡΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ikaros-kavala
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.