Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Στου κρεμασμένου το σπίτι, δεν μιλάνε για σκοινί», κύριε Σηφάκη!


Με τον δέοντα σεβασμό στον θεσμικό ρόλο του κυρίου Σηφάκη, εκπλησσόμεθα με την ¨έκρηξη¨ που του προκάλεσε η Ερώτηση του Γιώργου Καρασμάνη για τον ¨Γολγοθά¨ στον οποίο έχουν οδηγηθεί οι αγρότες μας μέλη της Ο.Π. «Αθηνά».

Προφανώς, τον ενόχλησε σφόδρα το γεγονός, ότι ο Καρασμάνης με την Ερώτησή του αποδεικνύει ότι η «Αθηνά» λειτουργούσε απρόσκοπτα και νομιμότατα και ότι αναγνωρίζονταν και αντιμετωπίζονταν από όλες τις αρχές ως Ομάδα Παραγωγών, μη υποκείμενη στην υποχρέωση είσπραξης και απόδοσης ΦΠΑ. Τούτο δε και με την ¨σφραγίδα¨ απόφασης του Εφετείου Θεσσαλονίκης!
Οφείλουμε με τη σειρά μας μια απάντηση στον κύριο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ…
Έρχεσαι, λοιπόν, κύριε Σηφάκη και λες, ότι η Παράταξή μας έχει ευθύνη για αυτούς τους 1.200 αγρότες. Και αυτόν τον ισχυρισμό, τον ¨διανθίζεις¨ με τον  υπαινιγμό ότι ο Καρασμάνης «κάλυπτε δικούς του ανθρώπους»! Άρχισες τώρα να βάζεις και ¨ταμπέλες¨ για να ξεχωρίζεις πολιτικά ανθρώπους – κατά το αμίμητο της συγκυβέρνησής σας ¨πρώτη φορά… αριστερά¨; Με απαράδεκτους υπαινιγμούς ακόμη και για «συγγενείς συμβουλευτών του»…; Ωσαν να μη γνωρίζεις ότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν αθωωθεί ομόφωνα; 
Το θέμα της Ο.Π. «Αθηνά», κορυφώθηκε επί των ημερών σας κύριε Σηφάκη! Βρες μας μια ανακοίνωση, ένα δημοσίευμα, ένα δελτίο Τύπου, κάτι τέλος πάντων πριν το 2015, κάποιου βουλευτή ή κάποιου παράγοντα επί των προκατόχων σας Κυβερνήσεων και αντιπολιτεύσεων, που να αναφέρεται σ’ αυτό το τεράστιο σήμερα ζήτημα. Είτε το θέλετε είτε δεν το θέλετε, είτε σας αρέσει είτε όχι, αυτό το ταντάλειο μαρτύριο 1.200 ανθρώπων και των οικογενειών τους, επί των ημερών σας πήρε έκταση. Και επί των ημερών σας επίσης – το 2017 και πέρα – κορυφώθηκε!  Επί των ημερών σας αυτοί οι βιοπαλαιστές καλούνται να απολογηθούν ως κατηγορούμενοι!

Αυτά ως προς την ¨απάντηση¨ που επιχείρησες στην Ερώτηση του Καρασμάνη… Να πάμε τώρα και στα δικά σου ¨πεπραγμένα¨ κύριε Σηφάκη…
Εσύ δεν ήσουν που, μόλις πριν λίγους μήνες μιλούσες για την πρόταση για ¨λύση¨ στο πρόβλημα «ΑΘΗΝΑ»,  της συναδέλφου σου κυρίας Τζάκρη (δηλαδή τον επιμερισμό των καταλογισμών του ΦΠΑ σε όλους τους παραγωγούς για να τους… έρθει φθηνότερα) και σε συνέντευξή σου έλεγες ότι είναι «ατελέσφορη και τυχοδιωκτική»; ¨Scipta manent¨, δυστυχώς για σένα, κύριε Σηφάκη!
Εσύ δεν ήσουν που, ήρθες εκ των υστέρων και περιφερόσουν από καφενείου εις καφενείον, παρουσιάζοντας δικούς σου… ¨αλγόριθμους¨  για να εμφανίσεις τη δική σου ¨έκδοση¨ για δήθεν… βελτιωμένη την ¨τυχοδιωκτική κλπ… κλπ…¨ πρόταση της κυρίας Τζάκρη, με την οποία οι  παραγωγοί θα πλήρωναν… φθηνότερα το μάρμαρο, σύμφωνα με τα δικά σου ¨μαθηματικά;¨
Βλέπουμε ακόμα να μας λες κύριε Σηφάκη, με περισσή αυταρέσκεια, ότι «η Κυβέρνηση (σου), που υποτίθεται θα μας έβγαζε από τα μνημόνια, θα λύσει και το πρόβλημα της ¨Αθηνάς¨»!
            Και ποια λύση μπορείτε να δώσετε; ΤΩΡΑ, θα αναγκαστείτε θέλοντας και μη, να δώσετε λύση! Μετά την Ερώτηση του Καρασμάνη και με τα στοιχεία που κατέθεσε στη Βουλή! Και η ΜΟΝΑΔΙΚΗ λύση, αυτή που σας υπέδειξε ο πρώην Υπουργός! Δηλαδή, με τροπολογία εδώ και τώρα, έστω και την τελευταία στιγμή, που θα απαλλάσσει ΑΜΕΣΑ τους αγρότες από το άλγος των προστίμων και των δικαστικών περιπετειών!
Εκτός και αν…  Εκτός και αν την τορπιλίσετε και αυτήν, για να μην πιστωθεί στον Καρασμάνη που δεν έχει καμιά ανάγκη – και το ξέρεις καλά αυτό - για… ¨εύσημα¨!! Γιατί αυτό ενόχλησε το οτι κατέθεσε στη Βουλή μια Ερώτηση που – κατά γενική παραδοχή – λέει τα πράγματα με το όνομά τους και αποδίδει τις ευθύνες εκεί που ανήκουν.
Την επόμενη φορά θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικός όταν μιλάτε για… ¨ντροπές¨, ¨αξίες¨ και άλλα ωραία.Γι’ αυτό, «κρείττον σιγάν»! Στου κρεμασμένου το σπίτι, δεν μιλάνε για σκοινί»….


ΝΟΔΕ Πέλλας


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

27 comments:

  1. Γιάννης Σηφάκης Βουλευτής Πέλλας6 Ιουλίου 2018 στις 1:59 μ.μ.

    Το θράσος σας κύριοι της ΝΔ δεν έχει όρια!! πραγματικά το σκέφτηκα αν αξίζει να λάβετε απάντηση στην αυτογελοιοποίηση σας!! το πρόβλημα ΑΘΗΝΑ, το γνωρίζουν και οι πέτρες, το δημιούργησαν πασίγνωστα "δικά" σας παιδιά από το 1993 ως το 2002 (ο καταλογισμός έγινε το 2003) και φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ που δήθεν κορυφώθηκε επί των ημερών του το θέμα!!!! ΕΛΕΟΣ, ρεζιλεύεστε συνεχώς και πάτο δεν έχει η κατρακύλα σας!!
    Ο κ. Καρασμάνης μετά από 25 χρόνια θυμήθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα ΑΘΗΝΑ, όλα τα τελευταία χρόνια ουδέποτε παρενέβη και τώρα βλέποντας ότι ετοιμάζουμε ( με πρωτοβουλία μου μαζί με τους Υπουργούς) την λύση έρχεται να πει κάτι που λέω τρία χρόνια (και το λέει και λανθασμένα καθόσον δεν γνωρίζει τα στοιχεία) μήπως και συγκρατήσει καμιά από τις πολιτικές μετακινήσεις ανθρώπων που είναι βέβαιο ότι θα εκτιμήσουν την προσπάθεια μας και την λύση που θα δώσουμε.
    Ο φόβος σας για την αποτελεσματικότητα αυτής της κυβέρνησης στην οικονομία διογκώνεται στην Πέλλα γιατί λύνουμε θέματα δεκαετιών ( όπως της ΑΘΗΝΑ και άλλα ) που εσείς δημιουργήσατε και εκτρέψατε. Σας συνιστώ να μην συνεχίσετε να αυτογελοιοποιείστε σε αυτό το θέμα, αλήθεια έναν ψηφοφόρο σας μπορείτε να πείσετε με αυτή την φτηνιάρικη δήθεν επιχειρηματολογία;
    Για το 1993 ως το 2002 φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, το ακούσαμε και αυτό!!! συνέλθετε, αν δεν θέλετε να θεωρηθείτε γραφικοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπε ο Σηφάκης τη λέξη γραφικοι...
      Εντάξει τα είδαμε ολα πλέον!!
      Ρε Γιάννη συνέλθε λίγο και κοιτα τι θα κάνεις με το μεγάλο ζόρι σου....τη Θοδώρα,ξερεις εσυ

      Διαγραφή
    2. κύριε Σηφάκη περάσατε από την Πετριά και μας ενημερώσατε. Μας είπατε ότι θα πληρώσουμε, αλλά θα πληρώσουμε λιγότερα από αυτά που έλεγε η κα Τζάκρη, και θα είναι ανάλογα με τη χρήση της κάθε χρονιάς που έχει ο καθένας μας.
      ο κος Καρασμάνης λέει ότι δεν πρέπει να πληρώσουμε ούτε ένα ευρώ, γιατί δεν ήταν υποχρεωμένη η Ομάδα μας να παρακρατεί ΦΠΑ. Εντάξει. Μην θυμώνετε, συνεργαστείτε με τον κο Καρασμάνη για μην πληρώσουμε.
      Μην θυμώνετε, είστε νέος βουλευτής. Τα λάθη είναι ανθρώπινα. Την άλλη τετραετία θα είστε καλύτερος και να είστε βέβαιος, ότι εγώ τουλάχιστον, εκτιμώ την προσπάθειά σας, έστω και με λάθη, και θα σας ψηφίσω.

      Διαγραφή
    3. Γιάννης Σηφάκης Βουλευτής Πέλλας6 Ιουλίου 2018 στις 4:21 μ.μ.

      O κ. Καρασμάνης είναι πολύ μακριά από το πρόβλημα, ακόμη βρίσκεται στη πρώτη φάση που δεν είχαμε ψάξει λεπτομέρειες της όλης κατάστασης. Δεν μπορούν να ανοίξουν οι παλιές χρήσεις για διάφορους λόγους αλλά και να μπορούσαν δεν υπάρχουν καθόλου προσωπικά στοιχεία για να παρθούν -έστω εκ των υστέρων απαλλακτικά- καθόσον οι πρωταίτιοι τα έκαψαν όλα..
      Ο κ. Καρασμάνης ως όψιμος ενδιαφερόμενος έχει μείνει κάποια επεισόδια πίσω..
      Δεν θα αφήσουμε την λύση του μεγάλου προβλήματος για να μάθουμε το πρόβλημα στον κ. Καρασμάνη..

      Διαγραφή
    4. Κύριε Σηφάκη εσείς μας είπατε στην Πετριά για χρήσεις. Και το ουσιαστικότερο είναι ότι μας είπατε ότι δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, πρέπει και εμείς να πληρώσουμε κάτι. Και αν θυμάμαι καλά μας είπατε για τη χρονιά αυτήν τόσα…, για την άλλη χρόνια τόσα…. κλπ.
      Ο κος Καρασμάνης αντίθετα λέει ότι δεν είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώσουμε ούτε 1 ευρώ, γιατί το δημόσιο εξαιτίας μας δεν έχασε ούτε ένα ευρώ.
      Σας παρακαλώ πολύ συνεργαστείτε, είναι καλός κύριος κι αυτός όπως και εσείς. Μπορεί να κάνατε λάθος ανθρώπινο είναι. Να δώσετε μαζί τον αγώνα και να μας απαλλάξετε από αυτήν την αδικία.
      Σας παρακαλώ πολύ, μπορεί κάτι να ξέρει παραπάνω αυτός, γιατί είναι γνώστης των οικονομικών, των αγροτικών και των κοινοτικών κανονισμών. Θα βγείτε και εσεις ωφελημένος.

      Διαγραφή
  2. Εσείς κοιτάξτε τα μπουμπουκάκια που θέλουν να λένε ότι είναι Ν.Δ και να κερνάν μπουγάτσα τον Μητσοτάκη και μετά να βρίζουν την Ν.Δ αν δεν τους κάθετε η βουλευτική καρέκλα και μετά μιλάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ με αμοιβή 0,60 το σχόλιο!!
      Εντάξει βγηκε το μεροκάματο σήμερα??
      Πετατε λάσπη στον ανεμιστηρα ως συνήθως

      Διαγραφή
    2. 0,65 + την μπουγάτσα δώρο όταν έρθει ο Μητσοτάκης ξανά στην Έδεσσα

      Διαγραφή
  3. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ!ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΟ!ΜΠΡΑΒΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και μετα ηπιες μια γραπα και πηγες για υπνο...

      Διαγραφή
    2. Γιατί παρεξηγήθηκες που δεν πήραν τον μπάφο τους σαν του λόγου σου;

      Διαγραφή
  4. Συγχαρητηρια στη νοδε.τετοιες ανακοινωσεις εχει αναγκη ο κοσμος για να ενημερωνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΧΛΜ ΜΥΡΙΖΕΙ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΡΑΣΜ.

      Διαγραφή
  5. ΠΑΡΑΜΥΘΙ με το ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ με τις βροχοπτώσεις και έχετε το θάρρος κ μιλάτε θα ξαναπατε στο 4% με νεα δημοκρατια οι ΑΓΡΟΤΕΣ ήτανε παρά πολύ καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΝΟΔΕ ΤΙ ΦΑΣΗ;ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΥΡ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΕΣΑΣ;ΠΟΣΟ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ;ΣΥΡΙΖΑ ΡΕ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΜΑΥΡΟ ΧΙΟΝΙ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πολυ τσιπουρο φερνει παραισθησεις.

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΝΕΤΕ ΤΟΤΕ! ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΝΗΦΑΛΙΟΥΣ.ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ

      Διαγραφή
  7. 1992_2002 το έργο και. .. φταίει ο συριζα .Οι εκλογές έρχονται και οι "νόμιμοι ιδιοκτήτες" στον πάγκο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΝΟΔΕ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ

      Διαγραφή
  9. ο αλλος ο ανωνυμος εντωμεταξυ εχει γραψει 3-4 επικριτικα σχολια απο το πρωι με την ιδια συνταξη,τις ιδιες ατακες και την χρηση ... σε καθε προταση.ολη μερα πια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ ολη μερα αυτα παρακολουθεις αρουραιε;χαχαχαχα

      Διαγραφή
  10. 100 φορές καλύτερος ο σηφάκης που μας έλεγε ότι θα πληρώσουμε πιο λίγο ΦΠΑ από αυτόν της τζάκρη. Και από αυτόν που με στοιχεία απεκάλυψε ο καρασμάνης ότι δεν είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώσουμε ούτε 1 ευρώ ΦΠΑ.
    Εύγε κύριε σηφάκη για τη λύση που μας βρήκατε και βγάζετε και γλώσσα από πάνω λες και είμαστε πρόβατα και δεν έχουμε ούτε κρίση ούτε μνήμη. γελάνε οι αγρότες στα χωριά από την γκάφα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. συγχαρητήρια στη ΝΟΔΕ. για την λιτή και τεκμηριωμένη απάντηση που έδωσε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και με την οποία απεκάλυψε τις γύρες που έκανε στα χωριά με τα τεφτέρια στο χέρι και έλεγε στον κάθε παραγωγό ότι κάνει αγώνα για να πληρώσει λιγότερο ΦΠΑ για την ΑΘΗΝΑ, όπως επίσης πριν λίγους μήνες πάλι ο ίδιος βουλευτής έλεγε ψέματα, ότι δήθεν άνοιξε τρύπα στο Ασπρο για να πάρει φυσικό αέριο η Σκύδρα. ενώ το πρόβλεπε η συμφωνία την οποία κύρωσε η ΝΔ , ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ την καταψήφισε. Δηλαδή ο κύριος αυτός με ψέματα, δηλαδή με ξένα κόλλυβα θέλει να κάνει μνημόσυνο. ΕΥΓΕ στη ΝΟ.Δ.Ε.γιατά αποκαληπτήρια της ψευτιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τελικά κρεμασμένοι είμαστε εμείς όλοι στην πλάτη μας παίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΥΓΕ ΣΤΗ ΝΟΔΕ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ. ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ (ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ, ΤΖΑΜΤΖΗ κλπ), ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ.
    Η ΝΔ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΑΣΚΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΤΩΡΙΝΗ, Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ 4 ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ, ΟΠΩΣ ΔΗΛΛΩΣΕ ΑΠΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΡΙΖΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.