Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Τι είδε ο Γιαπωνέζος στην Έδεσσα" (φωτο)


Στην φόρμα επικοινωνίας της Ηλεκτρονικής μας Εφημερίδας λάβαμε το παρακάτω κείμενο και φωτογραφίες τις οποίες δημοσιεύουμε:

Τι είδε ο Γιαπωνέζος στην Έδεσσα


Ο Γιαπωνέζος είναι για μας ένα είδος αρχετυπικού τουρίστα αφού, λόγω της απόστασης της Ιαπωνίας από την Ελλάδα, του χάσματος που χωρίζει όχι μόνο τις κουλτούρες των δύο λαών αλλά και την κυρία γλώσσα, υποτίθεται ότι δεν έχει ιδέα για το τι σημαίνει Ελληνικός τρόπος ζωής, διατηρώντας έτσι την ματιά ενός ιδανικού και αμερόληπτου παρατηρητή. Έτσι λοιπόν και εμείς με την σειρά μας πήραμε την φωτογραφική μηχανή να αισθανθούμε για λίγο Ιάπωνες αλλά κρατώντας ταυτόχρονα την ελληνική αισθητική αντίληψη μιας πραγματικότητας ενός δήμου που θέλει να ονομάζεται «τουριστικός» και αναδεικνύουμε τα "αξιοθέατα μας" . ( Ξενοδοχείο Ξενία εγκαταλειμμένα άρματα ανθεστηρίων, αδέσποτα, αποθήκες Δήμου, σκουπίδια, αυτοκίνητα παρκαρισμένα μόνιμα με σκουπίδια μπροστά από πινακίδες stop) . 

Υστερόγραφο: ο Γιαπωνέζος  δεν φωτογράφισε ούτε τα μισά, τα αξιοθέατα μας είναι αναρίθμητα εδώ και χρόνια, καλλωπίζονται δε περισσότερο κατά την διάρκεια των εκλογών, γι αυτό μην ανησυχείτε κοντά είναι ο Μάιος. Ο δε Γιαπωνέζος πάντα θα είναι για μας ένα είδος αρχετυπικού τουρίστα.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ΑΜΑΝ ΔΙΟΥ ΣΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΙΕΤΝΑΜΕΖΟΥΣ ΟΙ ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΙ ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε παιδιά οτι και να δουν δεν έχει σημασία οι γιαπωνέζοι δεν ψηφίζουν εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το σοβαρότερο ειναι ότι συναντάμε αυτές τις εικόνες καθημερινά και τις θεωρούμε φυσιολογικές Εχουμε πάθει ανοσια.Πραγματι ΑΣΧΗΜΙΑ. Για τα σκυλιά δε απλά κρυβόμαστε για να περάσουν οι αγέλες . Αυτά καθορίζουν τα δρομολόγια μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν κάποιοι άλλοι ασυνείδητοι καθόρισαν το δικό τους δρομολόγιο παρατηρώντας τα δεξιά και αριστερά, λογικό και επόμενο ήταν να δημιουργηθούν αυτές οι αγέλες. Και επειδή η ύπαρξη αυτών των δυσμοιρων αγελων αποτελεί ασχήμια και έλλειψη πολιτισμού μαζί με όλα τα προαναφερθέντα φυσικά, ο Ιάπωνας μάλλον θα χει να καυχιέται στην επιστροφή του ότι είδε και επέζησε σε μια τριτοκοσμική πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.