Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Γιάννης Νασιούλας στον Άνθιμο Θεσσαλονίκης για την Εθνική Γραμμή


Την Ιδρυτική Διακήρυξη της νέας πολιτικής κίνησης «Εθνική Γραμμή» παρουσίασε σήμερα ο Επικεφαλής της, Ιωάννης Νασιούλας, στον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμο.
Ο νέος πολιτικός φορέας, που θα κινηθεί δυναμικά τόσο στις επερχόμενες εθνικές, όσο και στις αυτοδιοικητικές και ευρωπαϊκές εκλογές, συγκροτήθηκε ως ανταπόκριση στο πλατύ λαϊκό αίτημα για βιώσιμο μετριασμό του ξένου ελέγχου στην εθνική μας ανεξαρτησία. Η Εθνική Γραμμή φιλοδοξεί να εκφράσει την κοινωνική πρωτοπορία των Ελληνίδων και των Ελλήνων, που νοιάζονται για την πατρίδα και εργάζονται για την κοινωνική μας προοπτική. Των ανθρώπων που ξεσηκώνονται, βλέποντας την πατρίδα τους να πουλιέται με το ζύγι. Αυτών που δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια, κοιτώντας την Ελλάδα να μικραίνει.
Ο Παναγιώτατος Μητροποίτης Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμος ευλόγησε την δυναμική, νέα πολιτική κίνηση και εξέφρασε την ειλικρινή πατρική ευχή η εμπιστοσύνη των πολιτών στην Εθνική Γραμμή να αποδειχθεί προς όφελος της πατρίδας μας, της γνήσιας δημοκρατίας και της συλλογικής μας ανθρώπινης αξιοπρέπειας, εμπνέοντας αυτοπεποίθηση στους καταταλαιπωρημένους, αλλά ανθεκτικούς Έλληνες.

Στο Προοίμιο της Ιδρυτικής Διακήρυξης της Εθνικής Γραμμής, παρατίθενται οι μνημειώδεις στίχοι από τον Όρκο των Αθηναίων Εφήβων:
«καὶ τὴν πατρίδα ουκ ελάσσω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσης αν παραδέξωμαι».
Η Εθνική Γραμμή ομνύει στο να μην παραδώσει την πατρίδα μικρότερη απ, ό,τι την έχει παραλάβει – αλλά μεγαλύτερη και δυνατότερη.
Μάθετε περισσότερα για την νέα πολιτική κίνηση «Εθνική Γραμμή» ethnikigrammi.gr

Δείτε ΕΔΩ ποιος είναι ο Γιάννης Νασιούλας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.