Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έπεσε δέντρο σε καλώδια της ΔΕΗ στην Έδεσσα (φωτο)


Το ξαφνικό μπουρούνι δημιούργησε προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή της Πέλλας. Στην Έδεσσα κοντά στην πλατεία Τημενιδών δέντρο έπεσε σε καλώδια της ΔΕΗ και στο σημείο έσπευσαν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες για να αποκαταστήσουν τη βλάβη που προκλήθηκε.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. Μέχρι που θα φθάσει η ανθρώπινη παρέμβαση κακοποίησης των δένδρων. Ο δημος κάνει πως δεν βλέπει. Αλλες αρχες δεν υπαρχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άσχετε και κακόβουλε.....το συγκεκριμένο δέντρο είναι τουλάχιστον 25 ετών. Η υπηρεσίες του δήμου το θεωρούσαν υγιές, αλλά δυστυχώς ήταν εσωτερικά σάπιο. Φτάνει πια με τους δήθεν φυσιολάτρες και ειδήμονες επί παντός ......

      Διαγραφή
    2. ...και το υπεραιωνόβιο πλατάνι στο κιουπρί; γιατί έπρεπε να κοπεί;

      Διαγραφή
    3. εσυ σχετικε ποτε θα τα αντικαταστησει ο δημαρχος τα δεντρα που εχει κοψει?ποτε.Οπως και στον κουζα μπροστα που τα εκοψε και τα τσιμεντοσαν τωρα? Λιγο ντροπη πια εχει ριμαξει ολη η πολη οποιος εχει μαγαζι και τον ενοχλει κατι διαμορφωνεται αναλογα με τις αναγκες του.

      Διαγραφή
    4. Ο 9:44 ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.
      ΚΑΙ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ.
      ΔΕΣΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΠΕΙ ΔΕΝΔΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ.
      ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΜΙΚΡΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΜΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΕ 2-3 ΔΕΝΔΡΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ;

      Διαγραφή
  2. το δεντρο που εσπασε ειχε εγκλωβιστει απο σιδεριες. χαζος να εισαι καταλαβαινεις την αιτια


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελος παντων , ολα τα ξερεται , παντωγνωσται εισθαι ;. Δεντρα ειναι , μπουρινη ειναι ,εσπασε το δενδρο, εδω σωφητες φευγουν απο ξαφνικο μπουρινη ,στεγες σπιτιων ,φευγουν απο τα σπιτια και σεις ασχολησθαι με ενα δενδρο που εσπασε; ελεος ,δεν εχεται να ασχωληθηται με κατι πιο σοβαρα θεματα , ολα τα λυσαμε ;....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναρωτιέμαι τι είναι πιο δολοφονικό. Η ανορθογραφία η η ανοησία!

      Διαγραφή
  4. Σταματημό δεν έχουν οι ακρωτηριασμοί και οι κοπές δένδρων στο κέντρο της Έδεσσας από συνεργεία του Δήμου η και από ιδιώτες με την αιτιολογία της επικινδυνότητας πράγμα που στις περισσότερες περιπτώσεις αμφισβητείται. Είναι κοινό μυστικό πως η Δημοτική Αρχή ΚΆΝΕΙ ΕΚΔΟΥΛΕΎΣΕΙΣ σε ιδιώτες αποψιλώνοντας συστηματικά το πράσινο στο κέντρο της πόλης.Ένα τεράστιο ερωτηματικό πλανάται στην πόλη.Γιατί τα δένδρα που κόβονται ως δήθεν ξερά η επικίνδυνα δεν αντικαθιστώνται από άλλα δένδρα και όχι από τσιμέντο και πλακάκια; Το πρόσφατο παράδειγμα της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου μπροστά από πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ όπου δυο υγιέστατα δένδρα εξαφανίστηκαν και σκεπάσθηκαν από ψιλό χαλίκι είναι το πιο αντιπροσωπευτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. gia na doume..ti allo enoxlei to magazi...gia na synexisei thn epektash toy....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η κοπή των δένδρων τα τελευταία χρόνια στην Έδεσσα είναι απίστευτη και αυτό είναι γεγονός. Ειδικά το κέντρο και οι γύρω πλατείες του μοιάζουν φαλακρές. Τόνοι ξύλα αποθηκεύονται, από ποιους άραγε?, και σε πια σπίτια καταλήγουν. Πριν μια δεκαετία δεν τα έκοβαν γιατί απλά δεν τα άφηναν να αρρωστήσουν. Ένας λόγος είναι αυτός, ο άλλος τα μεγάλα έργα και των δυο δημάρχων, πεζόδρομος, ποταμοβραχίονες κ.τ.λ. Για τους μαγαζάτορες δεν ρίχνω καμιά ευθύνη από την στιγμή που ο δήμος έχει την δυνατότητα (έλεγχος) να επιβάλει μέτρα, πρόστιμα κ.τ.λ. Λυπάμαι πραγματικά για τους άρχοντες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ολα τα δεντρα ειναι αρρωστα και σαπια.μηπως τελικα ειναι αρρωστο και σαπιο το πολιτικο συστημα της πολης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνώ μαζί σου 10 & 33, σάπιο όλο το πολιτικό σύστημα στο Δήμο, το οποίο περιβάλλεται από ακατάλληλους υπαλλήλους επί σκοπού. Άτομα χωρίς γνώσεις και ηθική γεννημένα για να ταλαιπωρούν τους συνανθρώπους τους και δημότες. Μόνη ελπίδα η δικαιοσύνη, η οποία παρακολουθεί "άρρωστα δένδρα" να μολύνουν "ολόκληρα δάση".

      Διαγραφή
  8. ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΚΟΜΕΝΝΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.