Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στον ΑΣ Γιαννιτσά ο Άρης Παπουρτζής


Ο Α.Σ. Γιαννιτσά βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Γιαννιτσιώτη τερματοφύλακα Άρη Παπουρτζή. Ο τερματοφύλακας είναι γεννημένος στις 27 Οκτωβρίου του 1995 και έχει ύψος 1,98m. 

O 23χρονος γκολκίπερ από τα Γιαννιτσά ξεκίνησε από μικρή ηλικία στα τμήματα υποδομής της Αθλητικής Ακαδημίας Γιαννιτσών όπου μεταγράφηκε στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού. Το καλοκαίρι του 2013 η ΑΕΚ τον εντάσσει στο δυναμικό της όπου και αγωνίζεται στην Κ20. Την επόμενη χρονιά μετακομίζει στην Τρίπολη για να αγωνιστεί για λογαριασμό της Κ20 του Αστέρα. Την περίοδο 2015-2016 πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με την ομάδα της Νίκης Βόλου. 

Επόμενος σταθμός της καριέρας του αποτέλεσε η ομάδα των Χανίων ενώ από τον Δεκέμβρη του 2016 και μετά αγωνίστηκε με τα χρώματα του Καμπανιακού. Το καλοκαίρι μεταγράφηκε και αγωνίστηκε στο Εδεσσαϊκό μέχρι το τέλος της σεζόν 2017-18. Ο Άρης Παπουρτζής έχει πολλές συμμετοχές με τις νεανικές εθνικές ομάδες τόσο τον Παίδων όσο και των νέων. Ο Ποδοσφαιριστής θα αγωνιστεί πρώτη φορά επαγγελματικά στην γενέτειρα του και στον νεοσύστατο Α.Σ.Γιαννιτσά.
Εμείς από την πλευρά μας καλωσορίζουμε τον 'Aρη και του ευχόμαστε υγεία και τα καλύτερα ποδοσφαιρικά με τον Α.Σ.Γιαννιτσά».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.