Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δ.Ο.Υ. Γιαννιτσών: Ενημερωθείτε για τα ποσά πριν πληρώσετε τις δόσεις


Οι φορολογούμενοι που έχουν να πληρώσουν δόσεις που προκύπτουν από οποιαδήποτε φορολογία, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, την πληρωμή των ορθών ποσών και για την αποφυγή διπλών πληρωμών - δημιουργία υπερεισπράξεων, παρακαλούνται πριν προβούν σε οποιαδήποτε πληρωμή, να ενημερωθούν είτε με τους προσωπικούς κωδικούς τους στο TAXISnet, είτε μέσω του λογιστή τους.

Για την ατομική είσοδο στο σύστημα TAXISNET απαιτούνται τα εξής βήματα: 1) πληκτρολογούμε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.gsis.gr

2) Στην επιλογή MyTAXISnet πηγαίνουμε στην 5η γραμμή που γράφει «προσωποποιημένη πληροφόρηση» (η επιλογή My TAXISnet βρίσκεται στην επάνω δεξιά πλευρά της αρχικής σελίδας)

3) Πατώντας την προσωποποιημένη πληροφόρηση ανοίγει νέα καρτέλα που μας ζητάει να εισάγουμε του κωδικούς TAXISNET. Εισάγουμε username και password

4) Μετά την επιτυχή είσοδο επιλέγουμε την γραμμή «Στοιχεία οφειλών εκτός ρύθμισης και πληρωμή» και επιλέγουμε το χρέος

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ Δ.Ο.Υ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.