Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πανίσχυρη και φέτος η Δόξα Μελισσίου και με πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα


Με ιδιαίτερα γρήγορους ρυθμούς και άκρα μυστικότητα η διοίκηση του Κώστα Φάβα, άριστου γνώστη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, το οποίο υπηρέτησε επί 25 έτη, έβαλε κι έκλεισε τους πρώτους μεταγραφικούς στόχους, που ήταν η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, μετά την αποχώρηση του δεινού σκόρερ Π. Μαμή.
  Έτσι πριν καλά καλά ανοίξει η αυλαία των μεταγραφών, αποκτήθηκαν από τους Μαυαραετούς οι Κώστας Καπουσούζης και Μιχάλης Κηλίκης, εξαιρετικοί επιθετικοί και δεινοί σκόρερς, με πολλές παραστάσεις από ομάδες Γ΄ εθνικής (Αναγέννηση Γιαννιτσών, Αλμωπός Αριδαίας, Εθνικός Γιαννιτσών και Δόξα Μαυροβουνίου), παίκτες που θα δώσουν μεγάλη ισχύ στην επίθεση των Δευτεραθλητών Πέλλας.
  Μετά την παραχώρηση του ιδιαίτερα διακρίθεντος πορτιέρο Αβραάμ Καραογλανίδη στη Θύελλα Σαρακηνών, η διοίκηση της ΔΟΞΑΣ Μελισσίου, προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού ταλαντούχου και πολλά υποσχόμενου τερματοφύλακα Νίκου Δεληχατζή, με πολλές παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες (Κ20 Ηρακλή, Κ17 Λεβαδειακού και Απόλλων Κρύας Βρύσης Γ΄Εθνική).
  Επίσης, στην προσπάθεια τους οι Μαυραετοί του Μελισσίου, ν΄ ανανεώσουν το έμψυχο υλικό τους, προχώρησαν στην απόκτηση των νεαρών και ιδιαίτερα ταλαντούχων ποδοσφαιριστών:
- Λουκίδη Ανδρέα  Μ. Αλέξανδρος Δροσερού
- Λουκίδη Μάριο  Μ. Αλέξανδρος Δροσερού
- Βερβελέ Σωτήρη Αναγέννηση Γιαννιτσών και
- Γεωργιάδη Αρχιμήδη Αναγέννηση Γιαννιτσών
    Ακόμη αναμένεται η επιστροφή του αμυντικού μέσου Ζέκο, από τη Νίκη Αξού, όπου έκανε μια εκπληκτική περίοδο.
  Και τέλος, αναμένονται 1-2 μεταγραφικές βόμβες που θα καταστήσουν πανίσχυρη την ιστορική ΔΟΞΑ Μελισσίου. Για τις νέες μεταγραφές θα σας ενημερώσουμε στις επόμενες μέρες.
ΒΠ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Γιατί τόσο διαφήμιση σε αυτή την ομάδα? Ποιός είναι από εκεί? Κάτι δεν ξέρω προφανώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.