Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νομικές διαδικασίες εκκινεί η ΚΕΔΕ για τον «Κλεισθένη»


Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) θα προσφύγει σε νομικές διαδικασίες για διατάξεις του προσφάτως ψηφισθέντος νόμου «Κλεισθένη», ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Γιώργος Πατούλης κατά τη...
συζήτηση του σχετικού θέματος, στη συνεδρίαση της 18ης Ιουλίου, του Διοικητικού Συμβουλίου της.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ επέμεινε στην σκληρή κριτική τόσο στο περιεχόμενο του νόμου όσο και προσωπικά στον υπουργό, Πάνο Σκουρλέτη, για χειρισμούς και διαδικασίες που προηγήθηκαν της ψήφισής του.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Αυτοδιοικητικό Κίνημα», δήμαρχος Αμφιλοχίας, Απόστολος Κοιμήσης, ανάφερε ότι ο νόμος αποδείχθηκε ότι ήταν «γραμμένος στο γόνατο» και η κυβέρνηση «θα αναγκαστεί να αλλάξει πολλές διατάξεις του, όταν καταλάβει τι ψήφισε».

Ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αυτοδιοίκηση», δήμαρχος Νικαίας-Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, δήλωσε ότι ηττήθηκε η στρατηγική που ακολούθησε η ηγεσία της ΚΕΔΕ, με τη στήριξη των δυο μεγαλυτέρων παρατάξεων σε αυτήν.

Ο επικεφαλής της «Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας», δήμαρχος Αιγάλεω, Δημήτρης Μπίρμπας, κατηγόρησε την ηγεσία της ΚΕΔΕ ότι «συνεχίζει την ίδια αδιέξοδη πολιτική της που είναι καταγγέλλουμε και όχι να προσπαθούμε να διορθώνουμε τυχόν «κακοτεχνίες»...

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.