Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ειδικοί θεραπευτές Πέλλας από τη Σκύδρα: "Όχι στα νέα πρόχειρα σχέδια του υπουργείου υγείας"



Την Πέμπτη 12 Ιουλίου έγινε στην πόλη της Σκύδρας η συνάντηση των λογοθεραπευτών, εργοθεραπευτών, φυσιοθεραπευτών και ψυχολόγων του νομού Πέλλας. Στην συζήτηση που ακολούθησε έγινε εκτενής αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος και στις λύσεις που θα πρέπει να δοθούν, με τους θεραπευτές της ειδικής αγωγής να στέλνουν ένα ηχηρό «ΟΧΙ» στα νέα, πρόχειρα , σχέδια του Υπουργείου Υγείας. 
Το κλίμα μεταξύ των θεραπευτών ήταν εξαιρετικό, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι υπάρχει μεταξύ τους πνεύμα συνεργασίας και συναδελφικής αλληλεγγύης.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Παράδοξο. Άσχετοι άνθρωποι στην ειδική αγωγή μπαίνουν στην διαδικασία να σχολιάσουν χωρίς να γνωρίζουν τπτ για αυτόν τον τομέα . Απλά προς ενημέρωση, πάνω που άρχισε να μπαίνει μια τάξη, πάνε να τα κάνουν πάλι όλα μπάχαλο εις βάρος των παιδιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.