Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διοικητική ενίσχυση για τον ΠΑΣ Μακεδονικό Γιαννιτσών

Η περσινή χρονιά ήταν το ξεκίνημα μετά από αποχή τριών ετών από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα μπήκαν οι βάσεις για αρχή, μιας ομάδας, μιας γειτονιάς, μιας ιστορίας. Στην ομάδα των Σφαγείων Γιαννιτσών πνέει άνεμος αισιοδοξίας που μετά την έκτακτη γενική συνέλευση του ΔΣ προσέγγισαν την ομάδα νέα άτομα με νέες αντιλήψεις και όραμα. Οι Ελευθεριάδης Ηλίας, Ζώτος Παυσανίας και Γρηγοριάδης Γαβριήλ, παλαιοί γνώριμοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου , αφού διατέλεσαν ποδοσφαιριστές ,αναλαμβάνουν τα ηνία της ομάδας όπου με την συμβολή των υπάρχοντων διοικούντων θα δώσουν άλλη πνοή στο σύλλογο. 

Στόχος των νέων αυτών ανθρώπων άφθαρτων ποδοσφαιρικά να δημιουργήσουν μια ανταγωνιστική ομάδα με το πάντρεμα νέων παιδιών και έμπειρων παιχτών, ώστε ο σύλλογος να αποκτήσει την χαμένη του αίγλη. Επίσης, θα δοθεί έμφαση και στα τμήματα υποδομής ώστε τα νέα παιδιά να αποκτήσουν όραμα και προσδοκία.

ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.