Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ελ. Ζουγανέλη στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών: Συγκίνησε, «ταξίδεψε», ξεσήκωσε, «μίλησε» με το πολυπληθές κοινό... σε μια υπέροχη συναυλία! (βίντεο)


Με εξαιρετική επιτυχία και την προσέλευση κόσμου να ξεπερνά  κάθε προηγούμενο πραγματοποιήθηκε η συναυλία της Ελεονώρας Ζουγανέλη το βράδυ της Τετάρτης 18 Ιουλίου στο ανοιχτό θέατρο Γιαννιτσών στα πλαίσια των εκδηλώσεων της ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας.

Η καταξιωμένη καλλιτέχνης, που μετρά σπουδαίες στιγμές στην καριέρα της, κατάφερε να εμπλουτίσει το ιστορικό της με μια ακόμη επιτυχία. Τόσο η χαρισματική φωνή της όσο και η ποιότητα των τραγουδιών της καθήλωσαν το κοινό και μετέτρεψαν την βραδιά σε υπερθέαμα. 

Ακόμη τα πειράγματα με τον κόσμο, η έντονη διάθεση αυτοσαρκασμού, το νάζι και η αστείρευτη ενέργειά της, ανέβασαν το κέφι στα ύψη με το κοινό άλλοτε να ζητοκραυγάζει και άλλοτε να ξεχύνεται σε χώρους. Αξίζει να σημειωθεί η εκπληκτικά μεγάλη προσέλευση κόσμου που εν τέλη αποδείχθηκε  άκρως δικαιολογημένη!

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συντελεστές που μας χάρισαν αυτή τη μοναδική βραδιά...

Φωτορεπορτάζ Κυριακή Αρετάκη

Δείτε τις εικόνες μέσα από την κάμερα της ΗΕ karatzova.com:
zouganeli2
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.