Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παράταση προγράμματος εμβολιασμού κόκκινων αλεπούδων κατά της λύσσας


Από το Τμήμα Κτηνιατρικής της Δ.Α.Ο.Κ. Π.Ε. Πέλλας ανακοινώνεται ότι με βάση το υπ’ αριθ. 2282/92610/29.06.2018 έγγραφο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, το Πρόγραμμα Αξιολόγησης της Αποτελεσματικότητας των Εμβολιασμών των κόκκινων αλεπούδων κατά της λύσσας που ακολουθεί την εαρινή εμβολιακή εκστρατεία του 2018, θα λάβει παράταση και θα ολοκληρωθεί την 30η Σεπτεμβρίου 2018. 

Σύμφωνα με το ανωτέρω έγγραφο, προβλέπεται αποζημίωση με το ποσό των 50 ευρώ ανά αλεπού που θανατώνεται ή έχει θανατωθεί εντός του έτους 2018 και προσκομίζεται στις κατά τόπους κτηνιατρικές αρχές από κυνηγούς ή φύλακες θήρας στις περιοχές εφαρμογής του Προγράμματος εμβολιασμού της άγριας πανίδας για τη Λύσσα. 

Οι βασικές λεπτομέρειες εφαρμογής του Προγράμματος Αξιολόγησης της Αποτελεσματικότητας των Εμβολιασμών των κόκκινων αλεπούδων κατά της Λύσσας μετά τους εμβολιασμούς, καθορίζονται στην υπ’αριθ. 1054/44234/21.03.2018 Απόφαση του Γενικού Γραμματέα του ΥΠ.Α.Α.Τ. (www.minagric.gr: Αρχική Σελίδα ® Πολίτης ® Νοσήματα που μεταδίδονται από τα ζώα στον άνθρωπο ® Λύσσα).
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.