Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα λυκόπουλα - πρόσκοποι της Έδεσσας στο κάμπινγκ της Σκοτίνας (φωτο)



Θερινά Προσκοπικά Νέα

Για μια ακόμη χρονιά και φέτος ολοκληρώθηκαν οι κατασκηνώσεις των τμημάτων του 1ου Συστήματος Προσκόπων Έδεσσας. Η ομάδα των προσκόπων μαζί με άλλους 120 πρόσκοπους κατασκήνωσαν για 10 μέρες στο κάμπινγκ της Σκοτίνας (πρώην ΕΟΤ), απ΄ όπου ήταν ορμητήριο για πολλές εκδρομές που πραγματοποίησαν στον Όλυμπο, στον Πηνειό και άλλες περιοχές. Οι πρόσκοποι μας συμμετείχαν σε extreme σπορ δραστηριότητες, έκαναν νέες γνωριμίες, έπαιξαν, τραγούδησαν, χόρεψαν και ταξίδεψαν σε έναν μαγικό προσκοπικό κόσμο, μαζί με μια μεγάλη παρέα συνομηλίκων τους από όλη την Κεντρική Μακεδονία και όχι μόνο.
Τα λυκόπουλα μας έγιναν οι καλύτεροι ντετέκτιβ της παρέας του Scooby Do και εξιχνίασαν το μυστήριο των βρεγμένων ξύλων με τεράστια επιτυχία στην Γρίτσα Λιτοχώρου.
Η αγέλη λυκοπούλων πέρασε ένα 5ήμερο γεμάτο παιχνίδι, τραγούδι και περιπέτεια, αφήνοντας μοναδικές στιγμές στο μυαλό κάθε παιδιού και δημιουργώντας συνδέσμους φιλίας για πάντα.
Για να πραγματοποιηθούν οι κατασκηνώσεις του Συστήματος μας, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος συνέβαλαν έμπρακτα οι παρακάτω συμπολίτες-επιχειρήσεις:
-Χριστάκης ΑΒΕΕ, τυροκομικά
-Πίλτσης Χρ & ΣΙΑ ΕΕ., σάλτσες-μαρμελάδες
-Γαλανός, κοτόπουλα, Πτηνεμπορική ΙΚΕ
-Ζλάτης, αλλαντοποιία
-Παγωτά ΑΤΕΝ, Παπανάρετος ΑΕ
-Βλαδίκα Κ. Υιοί, κρεατικά
-Αντιδήμαρχος Έδεσσας κ.Μιχάλης Σαμλίδης
-Αρτοποιία ΟΘΩΝ
-Χατζηαντωνιάδης Χρήστος, παντοπωλείο «Στραγαλάς»
-«Δίδυμα», μανάβικο
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά και ξεχωριστά κάθε μέλος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης (ΕΚΣ) καθώς και τον πρώην περιφερειακό Έφορο προσκόπων Πέλλας Δημήτρη Μποζίνη όπως και την 1η Κοινότητα Ανιχνευτών Έδεσσας, η οποία στήριξε στο 100% τις δύο αυτές κατασκηνώσεις, με ζήλο και αγάπη προς τον προσκοπισμό.




Βλαχάκος Ευάγγελος
Αρχηγός 1ου Συστήματος Προσκόπων Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.