Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πανσέληνος Αυγούστου: Κορυφώνονται απόψε οι εκδηλώσεις - Συναυλία στο Μουσείο της Πέλλας



Μουσικές συναυλίες, ποιητικές βραδιές, παρατήρηση του έναστρου ουρανού, θεατρικές παραστάσεις, εικαστικές εκθέσεις, παραστάσεις χορού, ξεναγήσεις και προβολές ταινιών με ελεύθεροι είσοδο-Δείτε όλες οι εκδηλώσεις.

Κορυφώνεται σήμερα Κυριακή 26 Αυγούστου 2018 ο εορτασμός της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, με εκδηλώσεις που διοργανώνει το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και μνημεία ανά την επικράτεια.

Μουσικές συναυλίες, ποιητικές βραδιές, παρατήρηση του έναστρου ουρανού, θεατρικές παραστάσεις, εικαστικές εκθέσεις, παραστάσεις χορού, ξεναγήσεις και προβολές ταινιών πλαισιώνουν την πετυχημένη δράση, που σε ορισμένους χώρους και μουσεία ολοκληρώνεται αύριο Δευτέρα 27 Αυγούστου.

Φέτος θα πραγματοποιηθούν συνολικά εκδηλώσεις σε 132 αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία της χώρας, ενώ θα παραμείνουν ανοιχτοί για το κοινό χωρίς τη διοργάνωση εκδηλώσεων 37 χώροι και μουσεία.

Το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού διοργανώνει από το 2002 με επιτυχία τις εκδηλώσεις της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου προσφέροντας τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μνημεία στο κοινό σε μια καλοκαιρινή βραδιά κάτω από το φως του αυγουστιάτικου φεγγαριού.

Η είσοδος σε όλους τους χώρους είναι ελεύθερη για το κοινό.

Στην Πέλλα

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας, συμμετέχοντας και φέτος στον εορτασμό της αυγουστιάτικης Πανσελήνου, διοργανώνει συναυλία ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου (jazz, swing, cinema) με το μουσικό σχήμα της Νάντιας Παυλίδου (φωνητικά) και του Βασίλη Μπεζεβέγκη (κιθάρα), στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας, σήμερα Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018, ώρα 21.00.

Ο Αρχαιολογικός χώρος της Πέλλας θα παραμείνει ανοικτός μέχρι τις 23.00.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.