Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Μάκης Δημάκης ξεσήκωσε την Αλμωπία (βίντεο)


Το 2ο Festival Νέων Εξαπλατάνου έφτασε στο τέλος του. Εμείς σαν Σύλλογος δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο παρά μόνο ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και το Σάββατο αλλά και την Κυριακή!
Επίσης σε όλους τους καλλιτέχνες και ιδιαίτερα στο Μάκη Δημάκη! Στην ομάδα security που ήταν στην δουλειά της άριστη! Στο ξενοδοχείο Athina για την φιλοξενία όλης της παραγωγής! Τον Βασίλη Σίψη για την άμεση μεταφορά όλων των καλλιτεχνών στην Αθήνα μετά το πέρας της συναυλίας. Τους Συλλόγους Ριζοχωρίου, Μηλιάς και Προδρόμου για ότι χρειαστήκαμε! Το LIFE radio 106,3 και όλους τους χορηγούς επικοινωνίας!
Το πιο μεγάλο ευχαριστώ όμως πιστεύουμε ότι πάει στα παιδιά, τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΜΑΣ που για μέρες αφήσανε δουλειές και οικογένειες και ήταν εκεί μέρα-νύχτα έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η συναυλία στο έπακρο !!!
Στο επανιδείν...
Το Δ.Σ
Βίντεο: By Giorgos Karagiannidis
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.