Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα καλύτερα φορέματα για να είστε κομψή κάθε μέρα!


Τα καλοκαιρινά φορέματα εξακολουθούν να αποτελούν πρώτη επιλογή ακόμα και μετά τις διακοπές μας!

Άνετα, αέρινα, κοντά, maxi, στενά, midi, mini… όσα και αν έχετε, σίγουρα μια ανανέωση θα σας αλλάξει τη διάθεση και θα μεταμορφώσει την εμφάνισή σας!

Μάθετε παρακάτω ποια 5 φορέματα θεωρούνται must να υπάρχουν στην ντουλάπα σας αυτή την εποχή.

1. Αέρινη και θηλυκή

Ιδανικά για όλη την ημέρα, τα άερινα mini φορέματα σίγουρα θα πρέπει να τα συμπεριλάβετε στις επιλογές σας. Ενισχύουν τη θηλυκότητα χωρίς να διαγράφουν κάθε λεπτομέρεια στις γραμμές σας. Με αυτόν τον τρόπο αποπνέετε αέρα θηλυκότητας και κομψότητας.

Πού να τα φορέσετε: Ιδανικά για όλη την ημέρα, από την πρωινή βόλτα μέχρι για χαλαρό cocktail.

2. Κάτι απλό και sexy

Ένα maxi μονόχρωμο φόρεμα σε μακό ύφασμα θα σας προσφέρει στιλ όλη την ημέρα. Προτείνουμε να επιλέξετε ένα φόρεμα σε μαύρο χρώμα που θα συνδυάσετε με μία πλατφόρμα έτσι ώστε να μπορείτε να είστε έτοιμη ακόμα και για βραδινή έξοδο αν προκύψει!

Πού να το φορέσετε: Τα maxi φορέματα αποτελούν Νο1 επιλογή για την πόλη. Φορέστε το και διατηρήστε για περισσότερο την αίσθηση του «summer breeze».

3. Night look

Τα φορέματα είναι συνήθως για όλες τις ώρες της ημέρας. Αν θέλετε κάτι περισσότερο για βραδινή έξοδο, επιλέξτε ένα satin μπλουζοφόρεμα. Προτείνουμε το λευκό χρώμα αν θέλετε να αναδείξετε το τέλειο μαύρισμά σας. Δοκιμάστε να το συνδυάσετε με ένα χρυσό πέδιλο.

Πού να το φορέσετε: Αναμφισβήτητα σε οποιαδήποτε βραδινή σας έξοδο και σίγουρα θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα!

4. Island feeling

Αναπολείτε τις όμορφες στιγμές των διακοπών σας; Φορέστε το αγαπημένο σας φόρεμα στην πόλη! Επιλέξτε κάποιο χρωματιστό, κατά προτίμηση ριγέ για να δίνετε μία νότα στιλ. Αν το χρωματιστό δεν σας εκφράζει, η απόλυτη πρόταση είναι λευκό σαν τους τοίχους των κυκλαδίτικων σπιτιών. Δώστε έμφαση με μίνιμαλ χρυσά αξεσουάρ.

5. Τολμηρή

Αν σας αρέσουν τα πιο τολμηρά φορέματα, ένα εντυπωσιακό εξώπλατο θα σας εντυπωσιάσει. Αναδείξτε τη μαυρισμένη σας πλάτη και συνδυάστε ένα εντυπωσιακό πέδιλο γιατί ένα τέτοιο φόρεμα δεν χρειάζεται αξεσουάρ.

Πού να το φορέσετε: Οπουδήποτε το βράδυ. Ένα εξώπλατο φόρεμα είναι κατάλληλο για κάθε βραδινή έξοδο!
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.