Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας


Την Δευτέρα 27 Αυγούστου και ώρα 20:00 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1ο 10η Γενική Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ.έτους 2018 – Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος


2ο Έγκριση απόδοσης εισπραχθέντων εσόδων του ημερήσιου τέλους λαϊκών αγορών από 1-7-2017 έως 30-06-2018 στην ΠΕ Πέλλας


3ο Διαγραφές ή μη οφειλών από βεβαιωτικούς καταλόγους


4ο Έγκριση έκθεσης εσόδων-εξόδων Β΄ τριμήνου Δήμου Αλμωπίας για το έτος 2018


5ο Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών σύμφωνα με το άρθρο 219 παρ. 5 του Ν.4412/2016


6ο Έγκριση καταστροφής υλικών χωρίς αξία, της Μαθητικής Εστίας Αριδαίας του Δήμου Αλμωπίας και μεταφορά τους σε ειδικούς χώρους.


7ο Έγκριση καταστροφής υλικών χωρίς αξία, στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας και μεταφορά τους σε ειδικούς χώρους.


8ο Αποδοχή χρηματοδότησης και εγγραφή πιστώσεων για έργα ενταγμένα στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2017


9ο «Υποβολή αιτήματος στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για παραχώρηση ακινήτου εντός οικισμού Λαγκαδιάς στον Δήμο Αλμωπίας για κοινωφελή σκοπό.»


10ο «Υποβολή αιτήματος στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για παραχώρηση ακινήτου εντός οικισμού Νερομύλων στον Δήμο Αλμωπίας για κοινωφελή σκοπό.»



11ο «Υποβολή αιτήματος στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για παραχώρηση του ακινήτου “Ε.Φ. ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ” στον Δήμο Αλμωπίας για κοινωφελή σκοπό.»

12ο Έγκριση της μελέτης για την “Συντήρηση οδικού δικτύου Δήμου Αλμωπίας” και καθορισμός του τρόπου διεξαγωγής του διαγωνισμού.


13ο Έγκριση της μελέτης για την “Συντήρηση συντριβανιών Δήμου Αλμωπίας” και έγκριση της δαπάνης ανάθεσης εργασιών


14ο Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου “Διαμόρφωση οχετού ομβρίων υδάτων εντός της πόλης της Αριδαίας.”


15ο Α) Έγκριση υποβολής πρότασης με τίτλο «Βελτίωση και ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων με την διαμόρφωση παιδικών χαρών, για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών του Δήμου Αλμωπίας» στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2014-2020 (ΠΑΑ 2014-2020) στο ΜΕΤΡΟ19: ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (CLLD/LEADER) ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2014-2020, ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ ΤΗΣ ΟΤΔ ¨ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΕΛΛΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Α.Ε. ΟΤΑ. στη ΔΡΑΣΗ 19.2.4 - ΥΠΟΔΡΑΣΗ 19.2.4.3 με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (Ε.Γ.Τ.Α.Α) και εξουσιοδότηση του Δημάρχου για όλες τις περαιτέρω ενέργειες Β) Έγκριση της μελέτης και καθορισμός του τρόπου διεξαγωγής του διαγωνισμού


16ο Έγκριση ΑΠΕ του έργου “Συντήρηση κοινόχρηστων χώρων Δ.Ε Αριδαίας”


17ο Πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ΙΔΟΧ δίμηνης διάρκειας, για κατεπείγουσες ανάγκες


18ο Αίτημα προς το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλμωπίας για αύξηση της τακτικής επιχορήγησης, του ΝΠΔΔ ΚΕΚΠ-Α του Δήμου Αλμωπίας. (αριθ. 40/2018 Απόφαση Δ.Σ. ΚΕΚΠΑ-Α)


19ο Λήψη απόφασης σχετικά με την έκδοση ή μη αδειών πωλητών πλανόδιου εμπορίου του Δήμου Αλμωπίας


20ο Λήψη απόφασης σχετικά με την ανανέωση ή μη επαγγελματικών αδειών λαϊκών αγορών


21ο Παραχώρηση προς χρήση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας στο Σύλλογο “ΑΚΡΙΤΕΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ”


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.