Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακοίνωση Δήμου Αλμωπίας για την διακοπή ηλεκτροδότησης ακινήτων


Ακίνητα στα οποία έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση και δεν χρησιμοποιούνται, απαλλάσσονται από αναδρομικές χρεώσεις δημοτικών τελών καθαριότητας και φωτισμού εάν και εφόσον δηλωθούν μέσα σε έξι μήνες από τη δημοσίευση του Ν. 4555/2018 (το αργότερο μέχρι και τις 18/1/2019).

Για όσους δεν προσέλθουν εγκαίρως , από τις 19/1/2019 η απαλλαγή από τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού των ακινήτων θα ισχύει ΜΟΝΟ από την ημερομηνία αίτησης - υποβολής δήλωσης του ιδιοκτήτη ή του νόμιμου εκπροσώπου του στο Δήμο και δε θα απαλλάσσονται από αναδρομικές χρεώσεις.

Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες ακινήτων να προσέλθουν στο Δήμο για να υποβάλλουν την αίτηση- ΥΔ με ταυτότητα και βεβαίωση διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος. Σε περίπτωση που επιθυμούν διόρθωση των τμ στο πρόγραμμα του ΤΑΠ, και αποφυγή μελλοντικής επιβάρυνσης από διαφορές τμ , πρέπει να προσκομίσουν και αντίγραφο τίτλου ιδιοκτησίας .

Για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου μας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.