Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διερευνητικές επαφές από στέλεχος της κεντροαριστεράς για υποψηφιότητα στο Δήμο Πέλλας!


Όπως έχουμε γράψει σε προηγούμενο ρεπορτάζ, η επίσπευση και οριστικοποίηση των αυτοδιοικητικών εκλογών για τον Μάιο του 2019, έχει ανοίξει τον δρόμο για ενδεχόμενες υποψηφιότητες σε δήμους και το 2018 έχει καταστεί προεκλογικό έτος. 

Στο δήμο Πέλλας έχουμε αναφερθεί στο σκηνικό, όπως αυτό είναι σήμερα διαμορφωμένο με την -εκ νέου- κάθοδο του δημάρχου Γρ. Στάμκου και την ενδεχόμενη υποψηφιότητα του δημοτικού συμβούλου Στ. Καστερίδη, που όπως είναι γνωστό προέρχονται από τον πολιτικό χώρο της Νέας Δημοκρατίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και λίγες μέρες έχει ξεκινήσει διερευνητικές επαφές με πρώην και νυν "συντρόφους" του γνωστό στέλεχος της κεντροαριστεράς, που τα τελευταία χρόνια (μέχρι και σήμερα) έχει διατελέσει σε κυβερνητικές θέσεις ευθύνης. 
Φυσικά πρόκειται μέχρι στιγμής για εκδήλωση προσωπικού ενδιαφέροντος, όλα είναι ρευστά και βρίσκονται σε επίπεδο συζητήσεων. Είδομεν!

Ο Καλλικράτειος

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Και αυτος Αρνακη θα στηριξει Καλλικρατειε και μαλιστα με ολες του τις δυναμεις. Για οσους ξερουν δηλαδη οτι μιλαμε για τον ιατρο Η.Θ, πρ. βουλευτη, περφερειαρχη και τωρα αν. διοικητη ΥΠΕ Κ.Μ. Ο Σεπτεμβρης θα τσακισει κοκκαλα και υποψηφιους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.