Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εγκρίσεις σημαντικών έργων στη ΔΕΥΑ Έδεσσας


Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για τρία σημαντικά έργα, που αφορούν στην ποιότητα της καθημερινής ζωής των πολιτών, αλλά και την τοπική ανάπτυξη!

Η «Κατασκευή εξωτερικών δικτύων ύδρευσης στις Τοπικές Κοινότητες Άγρα και Μεσημερίου», χρηματοδοτείται με 394.308,94€ από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ, με στόχο την ελαχιστοποίηση των απωλειών νερού και την εξασφάλιση της επάρκειας για τον Άγρα και το Μεσημέρι, την αναβάθμιση της ποιότητας του πόσιμου νερού με την αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων, αλλά και τη βελτίωση της προσβασιμότητας στο δίκτυο και την καλύτερη διαχείρισή του.

Ένα ακόμη πολύ σημαντικό έργο είναι η «Κατασκευή εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Τοπικής Κοινότητας Αγίου Αθανασίου», που εντάχθηκε στο ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας με προϋπολογισμό 626.016,26€. Το έργο αναμένεται να δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα ύδρευσης του Αγίου Αθανασίου, που ταλανίζει τόσο τους μόνιμους κατοίκους όσο και τους χιλιάδες επισκέπτες. 

Ένα ακόμη πολύ σημαντικό έργο είναι η «Κατασκευή εξωτερικού δικτύου ύδρευσης στην Τοπική Κοινότητα Παναγίτσας», που εντάχθηκε στο ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας με προϋπολογισμό 300.000,00€. Το έργο λύνει το μεγάλο πρόβλημα της ποιότητας του νερού της Παναγίτσας, που παρουσιάζει υψηλά επίπεδα αρσενικού.

«Κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια ο σχεδιασμός της ΔΕΥΑ Έδεσσας να αφορά σε όλα τα σημαντικά εκκρεμή ζητήματα και να δίνουμε λύσεις σε όλα τα προβλήματα των συμπολιτών μας. Θέλω να εκφράσω την μεγάλη μου ικανοποίηση, διότι η μέχρι τώρα πορεία μας στην αξιοποίηση των χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων είναι εξαιρετική και είμαι σίγουρη ότι θα συνεχιστεί με την ένταξη και άλλων σημαντικών έργων που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας», δήλωσε η Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Έδεσσας Κατερίνα Ζδρου.


Δείτε τις σχετικές αποφάσεις:

Ένταξη της Πράξης «Κατασκευή εξωτερικού δικτύου ύδρευσης στην Τ.Κ. Παναγίτσας» με Κωδικό ΟΠΣ 5028209 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020»

Ένταξη του έργου με τίτλο «Κατασκευή Εξωτερικών Δικτύων Ύδρευσης στις Τ.Κ.
Άγρα- Τ.Κ. Μεσημερίου» στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι

Ένταξη της Πράξης «Κατασκευή εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Αγίου Αθανασίου» με Κωδικό ΟΠΣ 5028085 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020»

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Τόσα χρόνια εξαφανισμένη με την πόλη διαλυμένη, φρεάτια βουλωμένα, διπλούς λογαριασμούς, μηνύσεις στην ΔΕΥΑ από πολίτες που δικαιώθηκαν (Άγιος Αθανάσιος κ.α). Σας ήρθε απότομα ο Μάιος για εκλογές και βγήκατε από τα καβούκια σας , τρέχτε να βγάλετε μακέτες από έργα που θα κάνετε τώρα και δεν κάνατε στα 8 χρόνια εξουσίας. Σε ένα παραλήρημα φόβου του δημάρχου σας φάνηκε καθαρά η επερχόμενη ήτα σας. Αφήστε τα ανύπαρκτα έργα με φωτογραφίες και εγκρίσεις, και τα θα γίνουν, χειρότεροι και από τα φουγάρα που θα έπαιρναν μπρος είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο δυκτιο του Άγρα στην θέση σκάλα στο Νησί το νερό έτρεχε για μια εβδομάδα μάλλον χρειάζεται 400.000,00€ έργο για να βάλει ένα ζιμπο αξίας 25,00€. Φουκαράδες.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πες μας κυρά μου σε πόσο φτωχό κοσμακι εκοψες το νερό το πολυτιμότερο αγαθό της ανθρωπότητας πες μας πόσο κόσμο τον έκανες να καρδιοκτυπα που έστειλες τους λογαριασμούς τους στην εφορία και τώρα κινδυνεύουν με κατάσχεση.... Ένα και ένα κάνουν δύο είστε η χειρότερη δημοτική αρχή που πέρασε από την πόλη αλλά ποτέ δεν είναι αργά ! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειστε τραγικοι! Ανακοινωσεις ξαφνικα σε ολα τα επιπεδα! Ολα ειναι σε καταρρευση. Η αδιαφορια σας δεν εχει προηγουμενο. Μακαρι εστω λογω εκλογων να κανετε κατι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να μη μιλήσουμε για αντικατάσταση των κεντρικών αμιαντοσωλήνων του δικτύου χαμηλής πίεσης της οδού Νικομηδείας αλλά και των χιλιοφθαρμένων πλαστικών σωλήνων του δικτύου υψηλής πίεσης της Βύρωνος. Αυτά είναι ψιλά γράμματα. Αμφιβάλλω πολύ αν τα γνωρίζουν οι δημοτικοί μας άρχοντες. Κι όμως επί μια δεκαετία δίδονται τεράστια ποσά από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τέτοιες δράσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. βρε καλως την κατερινα τι γινεται βρε κατερινα τα αδεσποτα στο ξενια που εχεις μαζεψει ολα καλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΜΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΖΩΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΙ......ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όταν οι ΔΕΥΑ των γειτονικών δήμων χρηματοδοτούνται με δεκάδες εκατομμύρια Ευρώ (βλ. Δευα Ναουσας, Πελλας, Αριδαίας Χαλκηδόνας κλπ) για έργα η Ζδρου πανηγυρίζει για λίγες χιλιάδες έργων. Η ντροπή τους δεν έχει όρια ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΚΕΙ ΠΟΑΡΑΔΙΠΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΟ.


    Y.Γ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΒΕΙΣ. ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ . ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αλλαξε φωτο προφιλ και λουκ η κυρια των αδεσποτων σκυλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.