Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρουσίαση του Tennis σε αμαξίδιο στο Aridea Cup


Την Δευτέρα 20 Αυγούστου, στα πλαίσια της τελετής έναρξης του Aridea Cup, μετά την παρέλαση των αθλητών θα γίνει παρουσίαση του tennis σε αμαξίδιο.

Δύο από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές, με τον προπονητή τους θα  παρουσιάσουν το άθλημα και επί της ουσίας θα δείξουν, ότι το άθλημα έχει μόνο νικητές, εντός, αλλά κυρίως εκτός γηπέδου.

Ο Ντίνος Διαμαντόπουλος, 3ος  στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, και καλύτερη θέση στην ITF (Παγκόσμια Ομοσπονδία Αντισφαίρισης) No 225, ασχολείται με το άθλημα εδώ και τρία χρόνια.
Ο Χριστόδουλος Παπαδόπουλος, 5ος  στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, και καλύτερη θέση στην ITF No 325, ασχολείται με το άθλημα εδώ και δύο χρόνια.
Προπονητής τους ο Γιάννης Λιμνιούδης, Πτυχιούχος της Γυμναστικής Ακαδημίας της Σόφιας, με μεταπυχιακό στην «Αντιμετώπιση του στρες στο άθλημα της αντισφαίρισης» και «μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης» και συγγραφέας του βιβλίου «το tennis σε τροχοκαρέκλα» με την πολύτιμη συμβολή του καθηγητή Γιάννη Αθαναηλίδη.

Ο Ντίνος Διαλεκτόπουλος με ένα δικό του μήνυμα, με… «όχημα» το αναπηρικό αμαξίδιο, μας καλεί να τους παρακολουθήσουμε και επίσης καλεί τα άτομα με κινητικά προβλήματα να βγουν από το σπίτι τους και να ακολουθήσουν κάποιο άθλημα,
«Το κάθε Άτομο με Αναπηρία να βρει το άθλημα που του ταιριάζει και δικιά μας υποχρέωση ως φορείς και προπονητές είναι να δώσουμε τις περισσότερες δυνατές επιλογές, με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες», τονίζει ο Καβαλιώτης προπονητής tennis, Γιάννης Λιμνιούδης.

Αυτοί οι αθλητές μας δίνουν ένα μεγάλο μάθημα για τη βελτίωση του εαυτού μας, τη διαρκή «μάχη» κατά της παραίτησης και της απαισιοδοξίας και υπέρ της ζωής και της αγωνιστικότητας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Μακάρι όλοι να έχουμε την ίδια δύναμη στην ψυχή μας όπως αυτοί οι άνθρωποι τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια αλλά και άλλα τόσα σε όλους όσους τους στηρίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.