Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δρόμος Θυσίας 2018 - Δηλώσεις συμμετοχής


O χρόνος μετρά αντίστροφα για την εκκίνηση του Δρόμου Θυσίας 2018. Ο Δήμος Πέλλας προετοιμάζεται εντατικά για την υποδοχή των δρομέων. Εθελοντές εξειδικεύονται και στελεχώνουν τις γραμματείες εγγραφών, εκκίνησης, ασφάλειας, υποστήριξης, τερματισμού και απονομών ώστε να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της διοργάνωσης.

Οι εγγραφές γίνονται κυρίως ηλεκτρονικά και όλες οι πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα ημιμαραθωνίου του Δήμου Πέλλας, www.giannitsa.gr/marathon.

Πανελλήνιες αθλητικές ιστοσελίδες ενημερώνουν και διαφημίζουν το Δρόμο Θυσίας Γιαννιτσών.

Οι εγγραφές των δρομέων συνεχίζονται και θα γίνονται μέχρι και μία ώρα πριν τον αγώνα, κυρίως για τους δρομείς που έρχονται από όλη την Ελλάδα. Παρακαλούμε τους δρομείς των Γιαννιτσών και της ευρύτερης περιοχής να εγγραφούν όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα και συγκεκριμένα έως την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου, για να διευκολύνουν την διοργάνωση.

Μια όμορφη αθλητική εμπειρία για όλους!

Αξίζει να σημειωθεί πως για μία ακόμη χρονιά υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για ομαδικές συμμετοχές φίλων με τις οικογένειές τους, καθώς με τους παράλληλους αγώνες των 6.000μ και των 1.000μ δίνεται η δυνατότητα για μια όμορφη αθλητική εμπειρία για όλες τις ηλικίες.

Επισημαίνεται πως στο Δρόμο των 6.000μ τα παιδιά θα συμμετάσχουν μόνο με συνοδεία ενηλίκων, όπως και τα νήπια που θα συμμετάσχουν στο Δρόμο των 1.000μ. Οι οικογένειες δίνουν μία μόνο συνδρομή ανεξάρτητα με τα άτομα που συμμετέχουν και όλοι οι μαθητές – φοιτητές και οι άνεργοι τρέχουν ελεύθερα χωρίς συνδρομή.

Ευχαριστούμε θερμά τα ΜΜΕ του Ν. Πέλλας, για την προβολή της διοργάνωσης.

Πληροφορίες: Δήμοs Πέλλας / Γραφείο Αθλητισμού, τηλ 2382 3 50850-fax 23820 21 544, email: aodig@giannitsa.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.