Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δρόμος Θυσίας 2018 - Δηλώσεις συμμετοχής


Ο Δρόμος Θυσίας 2018 – 7ος  ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΕΛΛΑΣ / PELLA HALF MARATHON,  θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου ώρα 9.00 πμ.

Ο Δρόμος Θυσίας, στην μνήμη των εκτελεσθέντων Γιαννιτσωτών από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής στις 14 Σεπτεμβρίου 1944, έχει καθιερωθεί και πραγματοποιείται από τον Δήμο Πέλλας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Α.Σ.Α.Ε.Δ.,  σε συνεργασία  με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας και με την Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών. H εκκίνηση θα δοθεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του Πλατανότοπου Γιαννιτσών και η διαδρομή  21.097,5 μ.  Παράλληλα όπως κάθε χρόνο θα πραγματοποιηθεί  Διαδρομή Ελεύθερου Τρεξίματος – Δυναμικού Βάδην μήκους 6.000μ. χωρίς συναγωνισμό. Η εκκίνηση θα  δοθεί στις 9.10πμ, αμέσως μετά την εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου.  Ο τερματισμός θα γίνει στον πεζόδρομο Γιαννιτσών.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν το μετάλλιο της διοργάνωσης , δίπλωμα συμμετοχής, ενώ στους πρώτους των κατηγοριών του PELLA HALF MARATHON, θα δοθούν και  κύπελλα.   Ο Δρόμος μαθητών Δημοτικών Σχολείων 1.000μ, θα πραγματοποιηθεί για 5η χρονιά. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11.30 στην πλατεία ΕΠΟΝ με κατεύθυνση προς την αρχή του πεζόδρομου  ( Ράλλης ) στρίβοντας αριστερά στη οδό Κουγιουμτζίδη,  στη συνέχεια  αριστερά στην οδό Πλαστήρα και μετά από 400μ,  στροφή αριστερά από την οδό Ταβουλάρη  για να βγούμε στον κεντρικό πεζόδρομο. Ο τερματισμός θα γίνει κάτω από την Αψίδα τερματισμού του PELLA HALF MARATHON  στην πλατεία ΕΠΟΝ .

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου Πέλλας:  www.dimospellas.gr/marathon 
Γραφείο Αθλητισμού Δήμου  Πέλλας  τηλ. 2382 3 50850 ώρες 9:00 – 14:00,
fax 2382021544, email: aodig@giannitsa.gr

Αιτήσεις εγγραφών θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη προ του αγώνα.                       

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ  ΕΓΓΡΑΦΗ  ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Παρακαλούμε  όσους  ενδιαφέρονται να στελεχώσουν τις ομάδες εθελοντών εκκίνησης, γραμματείας, φύλαξης διασταυρώσεων, υποστήριξης ανεφοδιασμού, παραλαβής ρουχισμού δρομέων, καθαρισμού, να επικοινωνούν με τον Δήμο Πέλλας – Γραφείο Αθλητισμού.

ΧΟΡΗΓΟΙ

Παρακαλούνται όσοι  επιθυμούν να συνεισφέρουν στη διοργάνωση ως χορηγοί – προμηθευτές,  να επικοινωνούν με τον Δήμο Πέλλας – Γραφείο Αθλητισμού, ώστε  να προβληθούν στα μπάνερ της εκκίνησης και του τερματισμού .

Δήμος Πέλλας / Γραφείο Αθλητισμού, τηλ 2382350850, e-mail: aodig@giannitsa.gr.

Γραφείο Τύπου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.