Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Λαϊκό Λαχείο: Μια ατυχία του χάρισε 465.900 ευρώ


Τύχη βουνό μέσα στην ατυχία του είχε ο μεγάλος τυχερός του Λαϊκού Λαχείου από τη Λάρισα, που κέρδισε 465.900 ευρώ με ένα τρίδυμο λαχνό. Του έκλεψαν την τσάντα στο εξωτερικό και βρέθηκε με τον «χρυσό» τρίδυμο λαχνό στο Ελ. Βενιζέλος.  

Το οικογενειακό ταξίδι αναψυχής στο εξωτερικό μετατράπηκε σε εφιάλτη για τον τυχερό παίκτη, καθώς λίγο πριν την επιστροφή τους στην Ελλάδα, με πτήση για Θεσσαλονίκη, τους έκλεψαν μία τσάντα με τα διαβατήριά τους.

Αφού ολοκληρώθηκε η ταλαιπωρία τους και όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, η μόνη διαθέσιμη πτήση για Θεσσαλονίκη ήταν με ενδιάμεση στάση στο Ελ. Βενιζέλος. Έτσι, βρέθηκαν από «σπόντα» για λίγο στην Αθήνα, η στάση αποδείχτηκε τυχερή για τον Λαρισαίο παίκτη. Περιμένοντας την ανταπόκριση στο αεροδρόμιο ο τυχερός αγόρασε ένα τρίδυμο λαχνό του Λαϊκού Λαχείου, αν και πάντα συνήθιζε να αγοράζει από συγκεκριμένο λαχειοπώλη στη Λάρισα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.