Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι τρεις συλληφθέντες για το τραγικό περιστατικό στην Κρύα Βρύση


Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, αυτοπρόσωπη εμφάνιση κάθε μήνα σε αστυνομικό τμήμα και απαγόρευση προσέγγισης του 38χρονου, όπως επίσης της οικίας του, αφέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής, με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα Γιαννιτσών, οι τρεις συλληφθέντες για το τραγικό περιστατικό στην Κρύα Βρύση. 

Ο 48χρονος γιος της άτυχης 69χρονης, όπως επίσης και οι δύο φίλοι του που κατηγορούνταν ότι μετά το έγκλημα επιτέθηκαν και προκάλεσαν σωματικές βλάβες στον 38χρονο δράστη κι ενώ εκείνος είχε αποπειραθεί να αυτοπυροβοληθεί με την ίδια καραμπίνα που διέπραξε νωρίτερα την ανθρωποκτονία. 

Απολογούμενοι ενώπιον του Ανακριτή, οι ίδιοι φαίνεται να έκαναν λόγο για πράξεις αγανάκτησης, εξαιτίας όσων είχαν προηγηθεί. 

Οι τρεις άνδρες οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (6/9) στον εισαγγελέα Γιαννιτσών, ο οποίος - αξιολογώντας το φάκελο της εις βάρος τους δικογραφία - απήγγειλε εναντίον τους ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, ενώ τους παρέπεμψε σε ανακριτή από τον οποίο πήραν προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα Παρασκευή και παρεμεναν υπό κράτηση.

Στο μεταξύ, η 20χρονη Κική που επιβίωσε από τα πυρά του 38χρονου στην Κρύα Βρύση Πέλλας μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, διευκρινίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν είχε σχέση με τον δράστη.

"Με ενοχλούσε έναν μήνα, δεν του απαντούσα στα μηνύματα, μετά άρχισε να γίνεται πιο απειλητικός. Έλεγε θα πάρω όπλο και θα έρθω στο σπίτι σου… Μου έλεγε με θέλει και εγώ του έλεγα δεν θέλω να έχω καμία σχέση, είσαι πολύ μεγάλος για εμένα".

"Δεν έχω ιδέα, μου είχαν πει ότι δεν είναι καλά στα μυαλά του, ότι το παιδί έχει θέμα, ήταν πολύ τυπικές οι σχέσεις μας".

Χθες άλλωστε τελέστηκε η κηδεία της 69χρονης από την οποία απουσίαζε η 20χρονη καθώς βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της τραυματισμένης αδερφής της στο νοσοκομείο Γιαννιτσών.

Ο γιος της, πατέρας της κοπέλας που κρατείται, υπέβαλε αίτημα στον εισαγγελέα να παραστεί στην κηδεία της μητέρας του και του επετράπη να παρευρεθεί στο κοιμητήριο. Με χειροπέδες και υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας παρακολούθησε την ταφή της 69χρονης γυναίκας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.