Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Κ. Μπαλτζίδης νέος αντιδήμαρχος της ΔΕ Κρύας Βρύσης


Σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου ο Κωνσταντίνος Μπαλτζίδης ορίσθηκε νέος Αντιδήμαρχος στη ΔΕ Κρύας Βρύσης από 1-9-2018 έως 31-8-2019. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά ο δήμαρχος και να μην βάλει έναν τοπικό Δημοτικό σύμβουλο στην Κρυα βρυση, η κατα ανάγκη κίνηση του μας ομολογεί ότι έχει χάσει πλέον της δυνάμεις του στο χωριό αυτό και προσπαθεί να συσπειρωθεί και πάλι αλλά μάταια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.

      Διαγραφή
    2. Ματ στον Δήμο Πέλλας.Στόχος του να γίνει τελευταίος Δήμος της χώρας.

      Διαγραφή
  2. Καποτε ελεγε πως δε βαζει τοπικους γιατι θελει να χει αξιοκρατια και να κοπουν οι συναλλαγες. Τωρα τι θελει ρουσφετια ξανα? Αντιδημαρχε ολα τα παιδια μαζευονται στην εκκλησια καθως ειναι το μονο μερος με ασφαλεια και παιδικη χαρα. Ασε τα συμαζεματα οικονομικων και τα παραμυθια αφου τα χρεη τα πληρωσε το κρατος και καντε ενα εργο πραγματικο...εχετε ολοι οι συμβουλοι γινει η ντροπη του χωριου. Ναι κυριοι και μη σας χαλαει που μιλαω ετσι. Εσας δε σας νοιαζει που θα παιξει το παιδι μου θα σκεφτω πως θα σας αποκαλώ? Μας εχετε ξεφτιλισει σε ολα τα επιπεδα αλλα εχει ο καιρος γυρισματα. Και δε μιλαω για εκλογες αλλα μονο οταν σας φτυνουν δημοσια νιωθετε εσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.