Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Έδεσσας βραβεύει τους νέους φοιτητές - Διανομή σχολικών ειδών


Γνωρίζεται ότι, η εκδήλωση της βράβευσης νέων φοιτητών, τέκνων τρίτεκνων οικογενειών,  που επέτυχαν σε σχολές ΑΕΙ-ΤΕΙ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ-ΣΧΟΛΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ -ΙΕΚ το 2018 και της διανομής χρήσιμων σχολικών ειδών στους μαθητές που θα πάνε στην 1η τάξη του Δημοτικού σχολείου(έτος γεννήσεως 2012), εφέτος θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:30 στην Αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας, Φλωρίνης 4, Έδεσσα.

Πέραν αυτών θα ενημερωθούν τα μέλη του συλλόγου και για τα σοβαρά θέματα που μας απασχολούν. Ενδεικτικά, εξομοίωση, μετεγγραφές, μειώσεις δημοτικών τελών και ύδρευσης, μεταφορές, προσλήψεις κα.

Παρακαλούνται τα μέλη να ενημερώσουν έγκαιρα τον Σύλλογο με αποστολή σχετικού ηλεκτρονικού μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση(e-mail): triteknoi_edessa@yahoo.gr ή στο τηλέφωνο 6944161115 ή 6984206565(όνομα επίθετο τέκνου, σχολή, Αριθμ. Μητρώου Συλλόγου).


Το Διοικητικό Συμβούλιο

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.