Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αποκατάσταση τμημάτων του επαρχιακού οδικού δικτύου από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας


Σε συνέχεια των παρεμβάσεων που πραγματοποίησε η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας σε σημεία (Τ.Κ. Σωτήρας και Τ.Κ. Κλεισοχωρίου) του επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας της το προηγούμενο διάστημα στο πλαίσιο του έργου «Αποκατάσταση φθορών οδοστρώματος επαρχιακού οδικού δικτύου Π.Ε. Πέλλας» προϋπολογισμού 250.000,00 €, έγιναν εργασίες βελτίωσης σε δύο (2) ακόμη οδικά τμήματα του επαρχιακού δικτύου της Π.Ε. Πέλλας.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης οδοστρώματος και βελτίωσης της υφιστάμενης κατάστασης στην Τ.Κ. Πιπεριάς Δήμου Αλμωπίας, σε δύο (2) επικίνδυνες στροφές με στόχο την ομαλή διέλευση των οχημάτων, καθώς, επίσης, στην Τ.Κ. Μαργαρίτας Δήμου Έδεσσας. Με τις προαναφερθείσες παρεμβάσεις ολοκληρώθηκε το έργο που είχε ενταχθεί στον προγραμματισμό της Π.Ε. Πέλλας, ενώ, σύντομα θα ακολουθήσουν νέες παρεμβάσεις στον ηλεκτροφωτισμό του οδικού δικτύου και στον τομέα της πολιτικής προστασίας. 
Σε δήλωσή της η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά αναφέρει: «Συνεχίζουμε κανονικά την υλοποίηση του αναπτυξιακού μας προγραμματισμού, ολοκληρώνοντας τις παρεμβάσεις σε σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου, που είναι εξίσου σημαντικό με το εθνικό δίκτυο. Βελτιώνουμε την καθημερινότητα των πολιτών, ενισχύοντας την οδική ασφάλεια και διευκολύνοντας την πρόσβαση. Με την αρμόδια υπηρεσία και με τους συνεργάτες μου παρακολουθούμε την πορεία των υπό εξέλιξη έργων για την όσο το δυνατόν κάλυψη των αναγκών και των επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν ή ανακύπτουν».




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ. ΚΥΡΙΑ ΑΗΔΟΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΑΓΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.