Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμμέτοχη του Μ.Χ.Σ. "Οι Πρόμαχοι" στο συλλαλητήριο έξω από το Βελλίδειο με δωρεάν λεωφορείο για όλους


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού και Χορευτικού Συλλόγου Προμάχων "Οι Πρόμαχοι", μετά από ομόφωνη απόφαση του θα διαθέσει ένα λεωφορείο με δαπάνη του συλλόγου για την μετακίνηση ατόμων στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στη πόλη της Θεσσαλονίκης έξω από το Βελλίδειο Πνευματικό Κέντρο στις 8 Σεπτεμβρίου 2018. Εκεί ο Ελληνικός λαός θα δείξει ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο Υπουργός Εξωτερικών Νικόλας Κοτζιάς, ο συγκυβερνήτης Πάνος Καμμένος, το σύνολο του Υπουργικού Συμβουλίου και όσοι πολιτικοί στηρίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ στην Θεσσαλονίκη και στην Μακεδονία.

Οι έγγραφες θα πραγματοποιούνται από τον Αντιπρόεδρο του συλλόγου μας κ. Τσαμπούρη Γιώργο (6976986994) η με μια απλή αποστολή μηνύματος στη σελίδας μας στο facebook, δίνοντας μας το ονοματεπώνυμο σας και το τηλέφωνο σας.


Το λεωφορείο θα ξεκινήσει από την πλατεία των Προμάχων στις 16:00.

(θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας από την ημερομηνία κράτησης)

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Συνχαρητηρια στο Διοικητικο Συλλογο του χορευτικου Συλλογου Προμαχων , για την πρωτοβουλια που αναλαμβανη , για την δωρεαν μεταφωρα των κατοικων στο συλλαλητηριο τις θεσ/νικης , για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας .Θα πρεπει να ακολουθησουν , και αλλοι Συλλογοι , αλλα και οι κ,κ,Δημαρχοι του Νομου μας .Για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας, κυριοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά με τα συλλαλητήρια το μόνο που ίσως καταφέρετε είναι να μείνουν τα πράγματα ως έχουν .Δηλαδή να τους αναγωρισουν όλοι με το σκέτο Μακεδονία.Που όμως θα πρέπει να κρυφτείτε μετά αν κάποτε το αντιληφθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανωνυμε ,Αγνωστε , η δεν εισαι ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ η , εισαι βωλεμενος Συριζεως ,για υποστηριζεις τοσο πολυ την κυβερνηση ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απάντησε με επιχειρήματα (αν έχεις) και άσε τους εύκολους διχαστικούς χαρακτηρισμούς ανεγγέφαλε , αδαή , ανίδεε!!!

      Διαγραφή
    2. Το επιχείρημα μου είσαι εσύ.
      Εσύ και οι διχαστικοί όμοιοι σου.
      Διάβασε το γραφεις ποιο πάνω.
      Η θα μείνουν τα πράγματά ως έχουν η θα προχωρήσουν με εμάς ( εσάς )
      Την στιγμή που ο άλλος ο ζαεφ αυτό αναγορεύεται σε μακεδόνας και ως ευρωπαίος μακεδόνας τι θες αλλο να σου πω σαν επιχείρημα??

      Διαγραφή
  4. Τα πράγματα είναι απλα παιδιά θα μας πουν φασίστες η ότι άλλο βρουν από την κυβέρνηση εμείς ένα τους λέμε δεν ξεχνάμε η εκλογές ήρθαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.