Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο εορτασμός της 106ης επετείου απελευθέρωσης της Έδεσσας (φωτο)


Η υφ. Άμυνας Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά εκπροσώπησε την κυβέρνηση

Με πανηγυρικό τρόπο, με την παρουσία του Μητροπολίτη Εδέσσης Πέλλας & Αλμωπίας κ. Ιωήλ και με την συμμετοχή επισήμων, μαθητών, τμήματος του στρατού, φορέων και πολιτών, εορτάστηκε σήμερα Πέμπτη  18 Οκτωβρίου 2018, η 106η επέτειος για την απελευθέρωση της Έδεσσας  από τον Τουρκικό ζυγό, αλλά και της Ημέρας Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα.

Οι εκδηλώσεις από τον Δήμο Έδεσσας ξεκίνησαν χθες με την κατάθεση στεφάνων από σχολεία. Σήμερα η μέρα ξεκίνησε με Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Ιεράς Μητρόπολης Αγίας Σκέπης και τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου.

Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με την λαμπρή παρέλαση μαθητών από σχολεία της Έδεσσας αλλά και από σχολεία όλων των τοπικών κοινοτήτων του δήμου, τοπικών πολιτιστικών συλλόγων και στρατιωτικού αγήματος, με την συνοδεία της Φιλαρμονικής Μπάντας του δήμου Έδεσσας και του Γ΄ Σώματος Στρατού.



Την κυβέρνηση εκπροσώπησε η υφυπουργός Άμυνας και βουλευτής Σερρών των ΑΝ.ΕΛ. Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά.

Εκτός του Σεβασμιωτάτου κ. Ιωήλ, στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν την παρέλαση από την εξέδρα των επισήμων, ο δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, ο περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, οι βουλευτές Πέλλας Γιάννης Σηφάκης και Γιώργος Καρασμάνης, ο δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος,η αν. αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αηδονά, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Λάκης Βασιλειάδης, Μαρία Ζωγράφου- Τσαντάκη, Πέτρος Ζέρζης και Γιάννης Ανδρίτσος, ο Στρατηγός ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού Συμεών Κεβεντζίδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας Σπυρίδων Διόγκαρης, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Έδεσσας Ζώης Γιώτης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας Ιορδάνης Τσώτσος, οι πρώην Βουλευτές Δάνης Τζαμτζής και Διονύσης Σταμενίτης, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι αναπτυξιακών και παραγωγικών φορέων και πολίτες της ευρύτερης περιοχής της Π.Ε. Πέλλας.
apede18
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.