Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Γιαννιτσών νοσηλεύεται φρουρούμενος ο 38χρονος που φέρεται να διέπραξε το έγκλημα στην Κρύα Βρύση


Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) του νοσοκομείου Γιαννιτσών νοσηλεύεται φρουρούμενος ο κρατούμενος που φέρεται να διέπραξε το έγκλημα στην Κρύα Βρύση πριν από ένα μήνα περίπου. 

Ο 38χρονος, που κατάγεται από το Αγγελοχώρι Ημαθίας, πριν από μια εβδομάδα περίπου, μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο «Παπανικολάου» σε αυτό των Γιαννιτσών, απόφαση που προκάλεσε ερωτηματικά και από πολλούς κρίθηκε ότι η μεταφορά του δεν ήταν απαραίτητη, καθώς, όπως λένε, δεν εξυπηρετεί στην αντιμετώπιση των τραυμάτων του και γενικά η  νοσηλεία του στο νοσοκομείο Γιαννιτσών δεν μπορεί να του προσφέρει τίποτε περισσότερο για την αποκατάσταση της υγείας του.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η νοσηλεία του φερόμενου δράστη απασχολεί καθημερινά 4 αστυνομικούς από την Διεύθυνση Αστυνομίας Πέλλας, κάτι που επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την υπάρχουσα έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού.

Ο 38χρονος, σύμφωνα με ιατρικές πηγές, φέρει σοβαρές κρανιοπροσωπικές και ορθοπεδικές κακώσεις, καθώς μετά το φονικό που φέρεται να διέπραξε, προσπάθησε να αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι. Σύμφωνα με πηγές χρειάζεται γναθοχειρουργική επέμβαση και πρέπει να μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο που διαθέτει την απαραίτητη υποδομή και -φυσικά- το ιατρικό προσωπικό για αυτό.

Σημειώνουμε ότι ο 48χρονος πατέρας της κοπέλας που άθελά της έγινε η αιτία για το φονικό στην Κρύα Βρύση Πέλλας αλλά και οι δύο φίλοι του με απόφαση του ανακριτή αφέθηκαν ελεύθεροι με  περιοριστικούς όρους, στους οποίους περιλαμβάνεται και η απαγόρευσή τους (τόσο στον πατέρα της 20χρονης όσο και στους φίλους του) να πλησιάσουν τον δράστη της δολοφονίας και το σπίτι του.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.