Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Εμμανουηλίδου από την Πέλλα σημείωσε την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στα 80 μ. - Στον τελικό και ο Κεμανετζίδης από τη Σκύδρα


Εξαιρετική παρουσία πραγματοποίησε η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου στον προκριματικό των 80 μ. στο φεστιβάλ σπριντ στο Ριέτι. Η νεαρή αθλήτρια του ΓΑΣ Κουφαλίων διένυσε την απόσταση σε 9.90 (-0,6), που είναι η καλύτερη επίδοση που έχει σημειώσει ποτέ παγκορασίδα, στα 80 μέτρα. 

Η Εμμανουηλίδου, η οποία είχε ατομικό ρεκόρ 9.96 από φέτος  προκρίθηκε με την καλύτερη επίδοση στον αυριανό τελικό, όπου θα έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει έναν ακόμη καλύτερο χρόνο.  Η γρηγορότερη μέχρι σήμερα αθλήτρια στην απόσταση, ήταν η Κυριακή Γρηγοριάδου με 9.92, από το μακρινό 1995.

Στο αντίστοιχο αγώνισμα των αγοριών, εξίσου καλή παρουσία από τον Κώστα Κεμανετζίδη, που ήταν τρίτος στη σειρά του με 9.43 (-0,9) και προκρίθηκε με την έκτη επίδοση στον τελικό. Ο Γάλλος 14χρονος Ζεφ Εριους ήταν γρηγορότερος όλων με 9.13 (-0,9). Το φεστιβάλ σπριντ γίνεται με αφορμή το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18, που θα φιλοξενηθεί το 2020 στο Ριέτι. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.