Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ήττα με πολλά παράπονα του ΦΟ Αριδαίας στην Αλεξάνδρεια! (βίντεο)


Σε ένα πραγματικό ντέρμπι που τα είχε όλα η ομάδα της Αλεξάνδρειας πέτυχε σπουδαία νίκη με 79-74 κόντρα στην ομάδα του ΦΟΑ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ.

Οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση μπήκαν από την αρχή αποφασιστικά στην αναμέτρηση και στο πρώτο ημίχρονο κρατούσαν σταθερά το προβάδισμα, κλείνοντας το ημίχρονο όμως μπροστά στο σκορ με ένα καλάθι διαφορά (35-37).

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν περισσότερο την απόδοση τους και το παιχνίδι πήρε φωτιά με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ. Το τρίτο δεκάλεπτο βρήκε τους παίκτες του Οκλαλιώτη μπροστά με σκορ 56-55. 

Τα πάντα κρίθηκαν στα τελευταία 3 λεπτά με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται τις βολές (ύστερα από αντιαθλητικό φάουλ και τεχνική ποινή) και να κρατάνε το προβάδισμα ως το τέλος που τους έδωσε και τη νίκη.

Μπίσκας (17π./1 τριπ.) και Παπαγερίδης (16π.) ήταν αυτοί που ξεχώρισαν για τους νικητές, ενώ από πλευράς ΦΟΑ Τοπαλίδης (17π./1τριπ.), Μακρόπουλος (16π.) και Κληντσάρης (11π.).

Με πολλά παράπονα άφησε τους φιλοξενούμενους η χθεσινή διαιτησία των Εκίζογλου και Χρυσάφη, που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Οι δύο διαιτητές έχασαν σε πολλά σημεία της αναμέτρησης τον έλεγχο του αγώνα και σίγουρα ήταν κατώτεροι των περιστάσεων για μια τέτοια αναμέτρηση. 

Την επόμενη αγωνιστική (27/10) η ομάδα του ΦΟΑ υποδέχεται στην Αριδαία τον Ζαφειράκη Νάουσας, ενώ η Αλεξάνδρεια αγωνίζεται στο Αιγίνιο κόντρα στον τοπικό Αιγινιακό.

Δείτε το βίντεο του αγώνα από το emvolos.gr:

Τα δεκάλεπτα: 12-17, 35-37, 56-55, 79-74
Διαιτητές: Εκίζογλου - Χρυσάφης Στ.

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Οκλαλιώτης): Μπίσκας 10(2), Αβραμίδης 5(1), Σιδηρόπουλος 11(2), Πουρλιοτόπουλος 4(1), Παντοφλίδης, Σιτσάνης 8(1), Παπαγερίδης 16, Χερκελετζής, Πρόιος, Καραγιάννης, Καρκάρας 8, Μπίσκας 17(1).

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Αμπάρης, Τόπκας, Ζέρζης 7(1), Τοπαλίδης 17(1), Περπερίδης 3(1), Μπεγλόπουλος 5(1), Παπαβραάμ 2, Αβραμίδης 5, Κληντσάρης 11, Μακρόπουλος 16, Στρέπκος, Τζάτσης 8(1).

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Δεν ήταν απλά κατώτεροι των περιστάσεων αλλά επικίνδυνοι με κάθε επιείκεια του χαρακτηρισμο. Απαράδεκτη διαιτησία καθ'ολη την διάρκεια του αγωνα.Πραγματικα κρίμα επειδή ο Κυριος;; Εκιζογλου έχει δείξει πως ΟΤΑΝ θέλει,μπορεί να είναι αξιοπρεπης. Θα φανούμε γραφικοί για άλλη μια φορά αλλά εκεί στην ΕΚΑΣΜΕΜ η μπάλα νομίζετε πως είναι τετράγωνη και παίζετε με τον ιδρώτα των παιχτών κάθε βδομάδα. Δεν περιμένουμε κάποια αλλαγή καθώς τόσα χρόνια τα βουνά είναι συνηθισμένα στα χιόνια και με το παραπάνω. Σας περιμένουμε όλους στην Αριδαία καθώς ό,τι σπέρνεις θεριζεις σε αυτή την ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΔ ΑΚΟΥΤΕ? ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕΤΑΞΥ 1ου ΚΑΙ 2ου ΒΑΛΑΤΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΑΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΛΟΤΣΗ( ΝΑΙ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΗΣ ΚΕΔ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΣΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟ ΟΜΑΔΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΕΣ ΤΟΝ ΠΙΟ ΜΑΛΘΑΚΟ. ΔΛΔ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΜΕΤΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟΡΟΥΝ ΕΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κακη διαιτησια. Με το στανιο να κερδισει η αλεξανδρεια να χαρει ο προεδρος της κεδ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.