728x90

Συγκλονιστικό βίντεο της ΗΕ karatzova.com από την τραγωδία στην Καβάλα

Δείτε εικόνες από την Ηλεκτρονική μας Εφημερίδα από το σημείο της τραγωδίας με τους 11 νεκρούς μετανάστες που συγκλόνισε το πανελλήνιο στην ΠΕΟ Καβάλας - Θεσσαλονίκης.
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το θανατηφόρο τροχαίο:

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σήμερα (13-10-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο 138ο χλμ. της παλαιάς Εθνικής Οδού Καβάλας – Θεσσαλονίκης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο προσέκρουσε μετωπικά με Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά.

Δυνάμεις της Πυροσβεστική υπηρεσίας ανέσυραν από το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο νεκρούς και τους έντεκα επιβαίνοντες, ενώ ο οδηγός του φορτηγού (39χρονος ημεδαπός) απεγκλωβίστηκε από το όχημα ελαφρά τραυματισμένος.

Οι θανόντες και ο τραυματίας μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου ο 39χρονος αποχώρησε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας που αντιστοιχούν σε άλλο όχημα, εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης αλλοδαπών, ενώ προηγουμένως δεν είχε σταματήσει σε σήματα συνεργείου αστυνομικών ελέγχων για έλεγχο.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code