Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Αναβλήθηκε για τον Φεβρουάριο η δίκη για την αυτοκτονία της 21χρονης φοιτήτριας - Δήλωση του δικηγόρου Αντώνη Ξυλουργίδη


Για τις 22 Φεβρουαρίου 2019 αναβλήθηκε από το Δικαστήριο Ανηλίκων Γιαννιτσών η δίκη του νεαρού φοιτητή, πρώην συντρόφου της 21χρονης φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή από τα Γιαννιτσά, που αυτοκτόνησε πριν από δύο χρόνια στη Θεσσαλονίκη.

Ο 21χρονος φοιτητής επρόκειτο να λογοδοτήσει σήμερα στο Δικαστήριο Ανηλίκων Γιαννιτσών, καθώς φέρεται να είχε τραβήξει φωτογραφίες της και να τις ανάρτησε εν αγνοία της.
Η απόφαση για αναβολή της σημερινής δίκης λήφθηκε λόγω απουσίας ουσιωδών μαρτύρων.


Δήλωση του δικηγόρου Αντώνη Ξυλουργίδη


Με αφορμή την εκδίκαση της σοβαρής αυτής υπόθεσης που συγκλόνισε το πανελλήνιο, ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Λίνας, Αντώνης Ξυλουργίδης, μας έκανε την παρακάτω αποκλειστική δήλωση:

«Σήμερα προσήλθαμε ενώπιον της ποινικής Δικαιοσύνης καθώς εκδικάζεται η υπόθεση παραβίασης προσωπικών δεδομένων της θανούσης φοιτήτριας από τα Γιαννιτσά. Ο πρωταίτιος της δολοφονίας χαρακτήρα της Γαλήνης Κοεμτζή, ο άνθρωπος που φέρεται να δημοσιοποίησε γυμνές φωτογραφίες της θανούσης, θα κριθεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη.
Αυτή ήταν η αρχή του τέλους της άτυχης φοιτήτριας που υπέστη ανελέητο εκφοβισμό και εκφοβισμό από επιτήδειους που θέλησαν πίσω από μια οθόνη υπολογιστή να ΄΄παίξουν΄΄ με μια ανθρώπινη ζωή.
Η οικογένεια μιλά πλέον ανοιχτά για εγκληματική ενέργεια και απορρίπτει κάθε ισχυρισμό περί αυτοκτονίας.
Στη διερεύνηση αυτής της υπόθεσης, σε ότι αφορά στην εμπλοκή τρίτων προσώπων, συνέδραμε καθοριστικά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και συγκεκριμένα ο Ταξίαρχος κ. Γιώργος Παπαπροδρόμου. Η οικογένεια τον ευχαριστεί προσωπικά για την ειλικρινή του συνδρομή. Αναμένουμε την εξέλιξη της προκαταρκτικής έρευνας που διεξάγεται παράλληλα σε Γιαννιτσά και Θεσσαλονίκη».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.