Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πορεία διαμαρτυρίας μαθητών στην Έδεσσα ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών


Αγαπητοί συμπολίτες,
Στα πλαίσια της διεθνούς σχολικής δράσης που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 29 Νοεμβρίου με θέμα την διαφωνία των μαθητών στην συμφωνία των Πρεσπών και τον ευρύτερα κυβερνητικό χειρισμό του Μακεδονικού ζητήματος, άλλα και την αποβολή μαθητών του 1ου ΓΕ.Λ. Γέρακα, εμείς οι μαθητές των σχολείων της Έδεσσας ανακοινώνουμε την συμμετοχή μας σε αυτή, λειτουργώντας πάντα ως συνειδητοποιημένοι νέοι, υπέρμαχοι της δημοκρατίας, με συλλογική σχολική αποχή, πορεία διαμαρτυρίας, παράδοση ψηφίσματος, κατάθεση ανθών και ομιλιών. 
Συγκεκριμένα, μαθητές του 3ου Γυμνασίου, 2ου ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. Έδεσσας  θα ξεκινήσουν την πορεία στις 10.50 π.μ. από την οδό Αναλήψεως (ζαχαροπλαστείο le gateau) με τη συνοδεία της αστυνομίας και θα κατευθυνθούν προς το 1ο Γυμνάσιο με σκοπό την ενσωμάτωση του σε αυτή.  Στην συνέχεια η πορεία θα κατευθυνθεί προς το 1ο ΓΕ.Λ. και το 2ο Γυμνάσιο όπου σύσσωμη πλέον η μαθητική κοινότητα της Έδεσσας  θα καταθέσει το ψήφισμα στην Διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας Πέλλας. Τέλος, η πορεία θα κατευθυνθεί προς το πάρκο των μικρών Καταρρακτών στον πεζόδρομο όπου θα πραγματοποιηθούν ομιλίες και κατάθεση ανθών από μαθητές με μουσική συνοδεία.
Θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή σας στο γεγονός ότι η δράση αυτή, σε καμία περίπτωση, δεν φέρει φασιστικό ή εθνικιστικό χαρακτήρα. Απαντώντας δε, σε όσους μας προσάπτουν αβάσιμους χαρακτηρισμούς θα συμφωνήσουμε με τους συμμαθητές μας από τη Θεσσαλονίκη· “αν νομίζετε ότι θα μας τρομάξει η ταμπέλα του φασίστα είστε γελασμένοι…”

Με εκτίμηση,
οι μαθητές της Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ.
    ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ:

    ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα τσιπράκια της εξουσίας πιστεύω να πήραν το μήνυμα για τη ντροπιαστική συμφωνία. Και μή μου πουν μερικοί πως είμαι φασίστας χρυσαυγίτης. Όχι έλληνας είμαι μονάχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα μην ντρέπεσαι , εκτός από Ελληνας όπως λες αν και δεν μπορείς να το αποδείξεις!!! (μήπως μοιάζεις με κάποιο αρχαιοελληνικό άγαλμα)είσαι και λίγο φασιστάκος και χρυσαυγιτάκος δεν είναι και τόσο κακό!!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.