Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φιλικοί αγώνες των Ακαδημιών "Ικαροι" Γιαννιτσών - Σκυδραϊκού


Το περασμένο Σάββατο 24/11 τα μικρά τμήματα των Ικάρων ηλικίας μεταξύ 2005-2010 και σύνολο 50 μικρών αθλητών ξεκίνησαν το πρωί και ώρα 09:00 απ τα Γιαννιτσά με προορισμό την Σκύδρα όπου και έγιναν τρεις φιλικοί αγώνες,  χωρισμένοι ηλικιακά (2009-2010, 2007-2008, 2005-2006), με τα μικρά τμήματα  του αθλητικού συλλόγου Σκύδρας. 

Γονείς όπως και διάφοροι μικροί και μεγάλοι  φίλοι του μπάσκετ ήρθαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Σκορ δεν υπήρχε διότι τα παιχνίδια ήταν φιλικά όμως με την διασκέδαση και το πάθος που  βγάλανε οι μικροί αθλητές αλλά και με το πολύ καλό αθλητικό κλίμα που  υπήρχε, ένιωθαν όλοι νικητές. 
Ιδιαίτερες ευχαριστίες από τον προπονητή των  Ικάρων κύριο Σπόντη Νίκο προς τον αθλητικό σύλλογο Σκύδρας αλλά και τον  προπονητή του Σκυδραϊκού Ανέστη Κολοβό για την φιλοξενία, ο οποίος επίσης  δήλωσε ότι οι δύο ομάδες θα ξαναβρεθούν, την επόμενη φορά στα Γιαννιτσά!

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.