Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Σβηστά" την νίκη ο ΦΟ Αριδαίας κόντρα στη νεανική ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου!


Μια ομάδα που κάνει μια νέα αρχή κόντρα σε ένα πανίσχυρο για τα δεδομένα της κατηγορίας σύνολο. Ο νικητής δεν θα μπορούσε να μην είναι ο ΦΟ Αριδαίας, ο οποίος έπαιξε όσο έπρεπε και κέρδισε το νεανικό σύνολο της ομάδας της Κατερίνης. Ωστόσο, οι παίχτες του Παναγιώτη Βάτση έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και κέρδισαν το χειροκρότημα για ορισμένες πολύ ωραίες φάσεις.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι μπήκαν από την αρχή του αγώνα αποφασισμένοι να καθαρίσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται την υπόθεση νίκη. Το 9-10 που προηγήθηκαν τελευταία φορά οι φιλοξενούμενοι στο παιχνίδι έγινε 24-10 στη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου, με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν να ανεβάζουν τη διαφορά μέχρι το ημίχρονο που ολοκληρώθηκε με 50-25.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν προσπαθώντας να μειώσουν τη διαφορά κάνοντας καλό τρίτο δεκάλεπτο, όμως μέχρι εκεί αφού οι γηπεδούχοι δεν άφησαν πολλά περιθωρία στο τέλος και πήραν εύκολα τη νίκη με τελικό σκορ 91-67.



Κορυφαίοι για τους νικητές οι Αβραμίδης (24π./6τριπ.) και Μακρόπουλος (21π.), ενώ από πλευράς Πιερικού ξεχώρισαν οι Σκρέτας (14π./3τριπ.) και Ζησόπουλος (14π.).

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Ντόγκα και Χατζηκώστα.

Την επόμενη αγωνιστική (24/11) η ομάδα του ΦΟΑ αγωνίζεται στα Γιαννιτσά κόντρα στον τοπικό Μ.Αλέξανδρο ενώ ο Πιερικός Αρχέλαος υποδέχεται τον Αιγινιακό.

Τα δεκάλεπτα: 24-10, 50-25, 70-52, 91-67
Διαιτητές: Ντόγκας - Χατζηκώστας

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Αμπάρης 4, Βασίλογλου, Τόπκας, Τοπαλίδης 10, Περπερίδης 6(2), Μπεγλόπουλος 7, Παπαβραάμ 12(1), Αβραμίδης 24(6), Αργυρός, Μακρόπουλος 21, Στρέπκος 5, Τζάτσης 2.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Μηλιάτης): Τσαϊτουρίδης 6(2), Χατζηαγοράκης 6, Σκρέτας 14(3), Λαγαμτζής 6, Τζιοβάρας 11(1), Ζησόπουλος 14, Φανούλης 4, Χασιακής 3, Ζαρκανέλας, Μυλοβιανός, Κουπάντσης 3(1).


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.