Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στο ημερολόγιο της Ελληνικής Αστυνομίας αναγνώρισαν «Μακεδονία» και «Βόρεια Κύπρο» - Τα μαζεύει η Αστυνομία !Σε μία άνευ προηγούμενου γκάφα προχώρησαν οι δημιουργοί της ατζέντας της Ελληνικής Αστυνομίας για το 2019.

Η ατζέντα που διατίθεται προς πώληση σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες της Ελλάδας  περιλαμβάνει χάρτη που αναγράφει τη FYROM ως Μακεδονία. Ο ίδιος χάρτης αναφέρει το ψευδοκράτος ως Βόρεια Κύπρο.

Την ίδια ώρα, πολλοί αστυνομικοί δηλώνουν πως δεν θα προμηθευτούν τις επίσημες ατζέντες της Ελληνικής Αστυνομίας έτους 2019 για το γεγονός αναγραφής των Σκοπίων ως κράτος με το όνομα «Μακεδονία». Μάλιστα, λένε ότι η αρμόδια Υπηρεσία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας φέρει ευθύνες για το γεγονός αυτό και δημιουργούνται εύλογα ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα αυτής της ενέργειας από επίσημο δημόσιο Οργανισμό της Ελλάδας και ειδικά από το Σώμα Ασφαλείας της Αστυνομίας.

Η ανακοίνωση - απάντηση της Αστυνομίας:

Ανακοινώνεται ότι, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια διοικητικής έρευνας για την απόδοση ευθυνών καθώς διαπιστώθηκε ότι στα ημερολόγια έτους 2019 του Σώματος, που έχουν εκτυπωθεί από ιδιωτική εταιρεία, σε έναν από τους χάρτες που εμπεριέχονται σε αυτά, εκ παραδρομής έχουν αποτυπωθεί εσφαλμένα ονομασίες γειτονικών μας χωρών. 
Επιπλέον, ανακαλούνται άμεσα όσα από τα ημερολόγια έχουν διατεθεί σε αστυνομικές Υπηρεσίες.

Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

3 σχόλια:

 1. Ετσι εξηγείται το ξύλο σε Πρέσπες-ΔΕΘ
  Κατά τα άλλα ο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη και του Κοτζιά έκαναν συμφωνία για Β.Μακεδονία, στα χαρτιά, μετά θα λύσει και το Κυπριακό εξου και Β.Κύπρος και ο Πανούλης θα είναι έτοιμος να μην συναίνέσει όταν έρθει στην Βουλή και ο Κούλης που δεν συμφωνεί αν γίνει Πρωθυπουργός δεν θα την ακυρώσει.
  Μας δουλεύουν όλοι ψιλό γαζί και ο λαός σε κατάσταση ύπνωσης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Για όλους τους συνταξιούχους, παλιούς της Αστυνομίας αυτό είναι ό,τι το αισχρό! Ντροπή, η ενέργεια μας ντρόπιασε όλους! Εκτός και αν αυτό έγινε επίτηδες, μετρώντας τις αντιδράσεις του προσωπικού του Σώματος. Εξ άλλου όπως είπε προηγούμενος στα σχόλια, μήπως έτσι δικαιολογείται και το ξύλο στη Πρέσπα. Αλλά και πάλι, τόσο χάρβαλο καί στην Αστυνομία; Ο υπεύθυνος του τμήματος που τα παράγγειλε δεν τα έριξε από περιέργεια έστω και μια ματιά; Για μας όλους, τι και αν γίνει ΕΔΕ σε βάρος του; Αυτή θα γίνει για να τον βγάλει αθώο.Τα ξέρουμε αυτά και ο κόσμος φυσικά. Κρίμα Αστυνομία, σε λυπάμαι για την κατάντια σου σήμερα. Σε λυπάμαι που δεν μπορείς να προστατέψεις ακόμα και τον εαυτό σου. Που δεν έχεις αρχηγούς να μπούνε μπροστά και να δείξουν το μεγαλείο σου. Σε λυπάμαι που αγωνιζόμενη, τάχα για μια αληθινή δημοκρατία, ξεφτιλίζεσαι στους δρόμους στις πλατείες και στα γραφεία σου.Κρίμα και πάλι. Δεν σου άξιζε τέτοια τύχη! Πάντως να ξέρεις ότι όλοι οι παλιοί συνάδελφοι είμαστε μαζί σου και πονάμε κάθε φορά που ακούμε κάτι το κακό σε βάρος σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πολύ αγαπάτε την Πατρίδα μας .Πρώτοι τρέξατε στα δικαστήρια να πάρετε τα αναδρομικά , λες και μόνο εσάς κόψανε τους μισθους .Η Ελλάδα ακόμη ειναι στην εντατική και εσείς υπολογίζετε πόσα θα πάρετε πίσω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.