Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Μανούσος Μανουσάκης στην Έδεσσα για τις ανάγκες σίριαλ για τη Γενοκτονία των Ποντίων


Το 2019 είναι μία χρονιά-ορόσημο για τον ποντιακό ελληνισμό, καθώς συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη Γενοκτονία. Ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης ετοιμάζεται αυτόν τον καιρό να μεταφέρει στη μικρή οθόνη το σίριαλ Το κόκκινο ποτάμι, βασισμένο στο ομώνυμο έργο του ιστορικού και συγγραφέα Χάρη Τσιρκινίδη.
O Μανούσος Μανουσάκης έχει επιλέξει την πόλη της Έδεσσας για τα γυρίσματα μέρους της τηλεοπτικής σειράς, η οποία θα προβληθεί από τη συχνότητα του OPEN TV την τηλεοπτική σεζόν 2019-2020. 
Αύριο λοιπόν, αφού ξεναγηθεί στην πόλη από τη δημοτική Αρχή, θα βρεθεί στις 18:00 στο εντευκτήριο του Συλλόγου Ποντίων Έδεσσας «Ο Άγιος Θεόδωρος Γαβράς» όπου, παρουσία του δημάρχου Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου, της προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων Χριστίνας Σαχινίδου και μελών ποντιακών σωματείων της ευρύτερης περιοχής θα ενημερώσει σχετικά με τη νέα παραγωγή.
«Οφείλουμε άπαντες να στηρίξουμε την αξιέπαινη προσπάθεια του Μανούσου Μανουσάκη να μεταφέρει στη μικρή οθόνη το σπουδαίο έργο του Πόντιου συγγραφέα Χάρη Τσιρκινίδη, πόσο δε μάλλον όταν το έργο αυτό θα προβληθεί τη χρονιά-ορόσημο για τον ποντιακό ελληνισμό, το 2019, οπότε και συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΠΣ.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Σε τι μοιάζει η Έδεσσα με τον Πόντο? Πάλι δανεικά από την όμορφη Έδεσσα για όλους πλην "Λακεδαιμονίων"????!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.