Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με μεγάλη συμμετοχή η ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Μορφωτικού, Πολιτιστικού συλλόγου Νέας Πέλλας


Με σκοπό την εκλογή του νέου Δ.Σ. , ο Μ.Π.Σ. Νέας Πέλλας πραγματοποίησε το Σάββατο 10 Νοεμβρίου την ετήσια γενική συνέλευση  στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων  του δημοτικού σχολείου του χωριού, παρουσία πλήθους μελών και φίλων 

Η έναρξη της συνέλευσης  πραγματοποίήθηκε από τα μέλη του προηγούμενου Δ.Σ. με τον απολογισμό των πεπραγμένων του έτους που προηγήθηκε καθώς και με τον  οικονομικό απολογισμό, οι οποίοι δικαίωναν τα μέλη του συλλόγου για την ενεργώ δράση τους.

Η εκλογική διαδικασία συνεχίστηκε με συμμετοχή του κοσμού να είναι ανέλπιστα μεγάλη με αποτέλεσμα να διεξαχθούν κανονικές εκλογές και όχι να συμπληρωθούν απλά οι απαιτούμενες θέσεις όπως συνηθίζονταν τα τελευταία χρόνια. Ακόμη αξιοσημείωτο είναι πως το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εκδηλώθηκε από την νεολαία του χωριού γεγονός που δίνει πολλές ελπίδες για τη συνέχιση του συλλόγου αλλά και την ενεργή συμμετοχή  του χωριού σε πολιτιστικές δράσεις και δρώμενα.

Εκλεγμένοι:

1) Δερβίση Σοφία 
2) Άγγελος Αρχοντάκης
3) Παναγιώτης Κιοσελάκης
4) Βάσω Δέβρελη
5) Αθανασία Μπαλλή
6) Τσαλκιτζής Δημήτρης 
7) Παναγιώτης Τσομπανάκης

Η απονομή αξιωμάτων θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των μελών σε επόμενη συνέλευση.

Επιμέλεια Κυριακή Αρετάκη

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.