Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διαμαρτυρία αναγνώστη: Για το ΚΤΕΛ Γιαννιτσών το Δυτικό παραμένει... "Στίβα"!!


Έντονη ήταν η διαμαρτυρία αναγνώστη για τον τρόπο λειτουργίας του ΚΤΕΛ Γιαννιτσών όταν πήγε να παραλάβει μια βεβαίωση χιλιομετρικής απόστασης που χρειάστηκε. 

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο Γιώργος Παυλίδης επισκέφθηκε σήμερα  το  ΚΤΕΛ Γιαννιτσών για να παραλάβει βεβαίωση χιλιομετρικής απόστασης την οποία θα χρησιμοποιούσε ως δικαιολογητικό στο ΕΦΚΑ (πρωην ΙΚΑ) Γιαννιτσών. Η βεβαίωση αφορούσε τη διαδρομή της Τοπικής Κοινότητας Δυτικού με τα  Γιαννιτσά. Παίρνοντας τη βεβαίωση στα χέρια του είδε έκπληκτος ότι αναγράφεται αντί για Δυτικό η ονομασία  "Στίβα". Όταν ζήτησε να αλλάξει διότι ήταν η παλιά ονομασία της Τοπικής Κοινότητας που λεγόταν Στίβα και άλλαξε από το 1950 σε Δυτικό, η υπάλληλος αρνήθηκε να το διορθώσει λέγοντας ότι στα αρχεία που διατηρούν αναγράφεται ως "Στίβα". Οργισμένος και αγανακτισμένος ο πολίτης αποχώρησε από το ΚΤΕΛ λέγοντας ότι "μάλλον ζείτε στη δεκαετία του ΄50".

Η σχετική βεβαίωση του ΚΤΕΛ:




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.