Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κ. Μακεδονίας στο Δήμαρχο Κιλκίς


Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Κιλκίς πραγματοποίησε τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας Μιλτιάδης Πουρσανίδης συνοδευόμενος από το νέο διευθυντή της αστυνομικής διεύθυνσης Κιλκίς  Χρήστο Παπαποστόλου και τον υποδιοικητή της  Δημήτρη Χαραλαμπίδη.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα αστυνόμευσης και δημόσιας τάξης στα διοικητικά όρια του Δήμου Κιλκίς. Στο πλαίσιο της συνεργασίας Δήμου με τις αστυνομικές αρχές για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη, ο Δημήτρης Σισμανίδης έθεσε στους συνομιλητές του το αίτημα επαναλειτουργίας του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Σάντας υπογραμμίζοντας ότι ο υφιστάμενος σχεδιασμός της ΕΛΑΣ βάσει του οποίου λειτουργεί ένα μόνο αστυνομικό τμήμα με έδρα το Κιλκίς έχει αποδυναμώσει την περιφερειακή αστυνόμευση σε βάρος  Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Κιλκίς.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς, ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν έχει εκφράσει τη διαφωνία του για την αναδιάρθρωση των αστυνομικών υπηρεσιών του Δήμου Κιλκίς  με επιστολή στο υπ. Προστασίας του Πολίτη, ζήτησε εκ νέου την τροποποίηση του αστυνομικού σχεδιασμού υπέρ του Α.Τ. Νέας Σάντας, αίτημα το οποίο έγινε πλήρως κατανοητό και θα ληφθεί υπόψη στη σχετική αναθεώρηση που θα γίνει τον επόμενο χρόνο.

Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

2 σχόλια:

 1. Το προσωπικό της Αστυνομίας εγώ νομίζω ότι τώρα τελευταία,αν εξαιρέσουμε κάποιες περιπτώσεις, πάσχει από ποιότητα και όχι από ποσότητα. Πρώτα να διαβάσει για να ξέρει καλά τη δουλειά του. Δεύτερον να τηρείται η πειθαρχία και η ιεραρχία με το δεδομένο ότι ο Αξιωματικός είναι υπεύθυνος για τις εντολές που δίνει και αναλαμβάνει την ευθύνη για όλα. Καλά και στραβά! Τρίτον να δίνει την εντύπωση έξω στον κόσμο, ότι είναι Σώμα συγκροτημένο με αρχές για την πραγματική συμβολή στην τάξη και ασφάλεια και όχι ένα άτακτο ασκέρι στο οποίο ο καθένας κάνει ότι του αρέσει, χωρις να δίνει λογαριασμό σε κανένα. Τέταρτον Να προσέξει την συμπεριφορά του και ιδιαίτερα την εμφάνισή του. Δυστυχώς η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα είναι μάλλον απελπιστική. Ο πολίτης για να σεβαστεί τον Αστυνομικό, πρέπει πρώτα αυτός να είναι σωστός στη στολή του. Με αυτή σήμερα που παρουσιάζεται μοιάζει με ανθρώπους που περισσότερο ασχολούνται με χωματουργικές εργασίες, χωρίς αυτό να είναι υποτιμητικό γι αυτούς που πραγματικά ασχολούνται με τέτοιου είδους δουλειές. Ο κύριος Γενικός αν διαβάσει το σχόλιό μου,ας το λάβει σοβαρά υπόψη του. Εξ άλλου θα καταλάβει και ποιος το έγραψε. Ειλικρινά με πολύ αγάπη για το Σώμα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μακακιες το ανάγνωσμα,, ειρήνη σε αυτόν που το συνταξε..δεν ξέρω ποιος είναι αλλά πιθανολογο άλλος ένας Αξκος ε.α μάλλον...το ερώτημα που τίθεται αυτοματος είναι,,, τι έκανες ε.ε..αλλα ίσως να μην έχει σχέση με την ΕΛΑΣ..Η απάντηση στο σχόλιο σου είναι η εξής,,,αυτή την αστυνομία θέλουμε,, αυτήν έχουμε αυτή μας αξίζει...μια αστυνομία από πλευράς τροχονομησης να κοιτάει απαραίτητα ΜΟΝΟ το εισπρακτικό κομμάτι και όχι το ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ,, διότι εκεί καλεισε να κρίνεις και απόδοσης άμεσα ποινή η ''συγχώρεση'' στον οδηγό..αλλά η είσπραξη έχει τον πρώτο λόγο....
  ...σε μια ασφάλεια που ενεργεί κατά το δοκούν και σύμφωνα με τα τσιράκια της επιλέγει στόχους και κατάσταση...μάλιστα εδώ αξίζει να σημειώσω εγκληματίας κοινού ποινικού δικαίου πήγε σε αστυνομική δύναμη όμορου Νομού καθήμενος μπροστά ,,συνοδηγός στο όχημα της ασφάλειας...τραγικά πράγματα...και έχουμε και την καταστολή που έγινε ο σάκος του μποξ για κάθε πολιτικό σχολιασμό και αντιπαράθεση...άρα εμείς θέλουμε μια αστυνομία για να γελάμε,,να σχολιάζουμε,,και να έχουμε τον '' ενοχο'' για όλα...Ελλάδα καληνύχτα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.