Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το Δημοτικό σχολείο Μεσημερίου στην Ισπανία για το ευρωπαϊκό σχέδιο Erasmus plus (φωτο)


Το Δ.Σ. Μεσημερίου συμμετείχε με έναν εκπαιδευτικό και με εκπαιδευτικούς και μαθητές, από την Κροατία, την Φινλανδία, την Ιταλία(Σαρδηνία), την Ισπανία, την Κύπρο, την Σλοβενία, την Πορτογαλία, την Ιταλία(Σικελία) και από το σχολείο της Ισπανίας, στην 4η Συνάντηση του ευρωπαϊκού Σχεδίου Erasmus plus ΚΑ219 "ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΕΚΤΟΥΝΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΛΟΥΣΙΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ / ΙΣΤΟΡΙΑΣ"
Στην συνάντηση πραγματοποιήθηκαν συζητήσεις για την πορεία του Σχεδίου, αλλά και δραστηριότητες Διδασκαλίας/Μάθησης ισπανικής γλώσσας, χορών και παραδοσιακών παιχνιδιών της Ανδαλουσίας/Ισπανίας.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας συνάντησης έγιναν ακόμη πολιτιστικές επισκέψεις και ξεναγήσεις σε σχολεία, μουσεία, δημόσια κτίρια και σε άλλες αντιπροσωπευτικές τοποθεσίες της πόλης που λειτουργεί το ισπανικό εταιρικό σχολείο καθώς και άλλων σημαντικών πολιτιστικά, πόλεων της Ανδαλουσίας όπως την Σεβίλλη, την Κόρδοβα, την Χερέθ και την πόλη Καντίθ, για την επαφή των επισκεπτών εκπαιδευτικών με την κουλτούρα της Ανδαλουσίας.
erisp
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.