Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στην Εθνική Παίδων ο 17χρονος τερματοφύλακας Αλέξανδρος Τσιόπτσης από τον Άγιο Λουκά


Στην Εθνική Παίδων Ποδοσφαίρου κάλεσε ο προπονητής Νίκος Κεχαγιάς τον 17χρονο τερματοφύλακα Αλέξανδρο Τσιόπτση από τον Άγιο Λουκά του δήμου Πέλλας.
Πιο συγκεκριμένα ο  προπονητής της Εθνικής, Νίκος Κεχαγιάς, κάλεσε  ποδοσφαιριστές, γεννημένους το 2003, για προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, μεταξύ 10-12/12/2018, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και ο συντοπίτης μας ΑλέξανδροςΤσιόπτσης.

Να σημειωθεί ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής, αν και μόλις 17 ετών, είναι ύψους 1.93 και είναι ήδη βασικός στην ομάδα Κ 17 του ΠΑΟΚ.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΤΡΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ: α' Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΤΟ 2003 ΚΑΙ ΟΧΙ 17 ΧΡΟΝΩΝ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ. β' ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΗΓΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ.ΒΡΥΣΗΣ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΔΙΧΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ. γ' ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.